Friday, December 31, 2010

LAPTOP ACER ASPIRE 5050 RM500




Price: RM 500 PALING MURAH DAH NI

laptop ni memang superb, semua ok kecuali kipas (bunyi kuat) dan spaeker (x berapa jelas) ada masalah skit...
(kalau betulkan tak sampai RM150),
(kalo pasang external speaker still ok lagi)
main game mamang best...(AMD TURION+GRAPHIC BY ATI)

dah balut dgn sticker (elak dari calar)..memang cantik
owner perempuan.. mmg jaga elok!
tak pernah jatuh langsung!

sesuai untuk dijadikan spear part, ataupun student nak pakai bawak g kelas, nak bagi anak belajar kenal laptop pon boleh...xde hal..laptop masih bagus
(mother board ok, kalo beli baru dah bape ratus plak)

hard disk 80g
1g ram DDR2 (DDR2 dah mahal skg)
pakai window 7 dan vista tak ada masalah

for serius buyer only!
sms tak di layan...call sahaja...013-9942497

7 anak murid kena cubit Links to this post

perjalananku..hanya Allah yang tahu..selamatkan aku...

assalamualaikum...
hari terakhir iaitu 31 disember bagi tahun 2010...


31 disember 2010

jutaan maaf atas segala khilaf, kesilapan dan kesalahan yg aku sedar mahupun aku tak sedari sepanjang tahun ni...
aku memohon juga ampun dari Allah s.w.t yang menciptkan aku di bumi ini..tatkala aku sering kali melupakan Nya...leka dengan segala suruhannya....ampunkan aku ya Allah.....segala dosaku aku terlalu banyak dibandingkan dengan amalan yang telah aku lakukan kepadaMu ya Allah....


sepanjang aku berada di dunia ini..aku sedar...aku banyak melakukan perkara yg salah apabila di bandingkan dengan perkara yang baik...aku cuba untuk menjadi yang lebih baik dr hari ke hari....





31 disember 2010

adalah perjalanan aku pulang ke kota bharu menaiki bas cepat ekspress jam 9 malam....
sahabat2 ku....doakan lah perjalan aku selamat sampai......
aku juga bertawakal kepada Nya....Allah penentu segala nya....

ya Allah aku memohon agar kau selamatkan lah perjalanan ku....
jauhkan lah aku dari malpetaka dan bala' yang tak mampu aku tanggung ya Allah...
matilah aku dengan mati yang beriman dan tidak mengaibkan...
selamatkan lah perjalananku ya Allah....panjangkanlah umurku...
hanya Kau tempat aku berserah segala-galanya....

31 disember 2010

buat mak dan ayah...mas mintak maaf..maaf dari helaian rambut hingga hujung kuku kaki....
mas selalu dengil....kadangkala terlalu nakal dan mak ayah sedih...maafkan mas..mak ayah.... mas sayangkan semua...terlalu sayangkan mak ayah...abang udin, abang fadhil, fuad dan zaki... maafkan mas jika mas terlalu menyusahan kalian.....terlanjur kata, terlepas tindakan yang menyebabkan kalian kecewa...maafkan mas...


31 disember 2010

semoga pada tahun depan lebih baik dan cemerlang dari tahun ini....aku bernekad untuk berjaya dan berusaha dengan gigih menempuh pengajian di tahun yan terakhir..... semoga aku mampu menanggung segala bebanan dan ujian yang di turunkan oleh Nya.....



ya Allah....ampunkan segala dosa ku......Aminn ya robbal a'laminn......

5 anak murid kena cubit Links to this post

Thursday, December 30, 2010

tutorial cantikkan blog oleh blogger hebat!



1. TUTORIAL BUAT HEADER BLOG TERBAIK (ADOBE PHOTOSHOP)






2. TUTORIAL CANTIKKAN BLOG






tutorial by : EDRIENA HAZELINA









cik mas kata : kalo korang nak lagi banyak blog yg ada tutorial, korang pegi kat side bar blog cik mas, ade title SIFU TONGGA...cari kat sinun je okeh! semoga dapat membantu anda!

Categories , , 8 anak murid kena cubit Links to this post

Wednesday, December 29, 2010

mental aku dengan manusia sorang ni..demand giler!!

kalo korang nak tau la kan...aku memang tengah emosi ni...mental !!
menyirap air sirap dengan sorang manusia ni...
aku tak tau la dia ni manusia jenis apa...demand nak mamp!

bukan nak aibkan..bukan nak marah sangat pon...
korang tau kan aku memang ade ambil tempahan header...
so sorang insan ni ada tempah header kat aku....
1 lagi beliau ni mintak aku adjustkan background n tamplate blog dia sekali....kira match terus lah..

so dengan baik hati aku pon buat lah...mintak itu ini..sabar la kan..nak layan cstmr..
lepas aku buat header yg dia nak 2...aku bg dia tgk...5 keping header aku buat kat dia ni, satu pon die tak nak tau tak!
dia kata aku tak pandai matching gambar dengan header..tulisan x sesuai..nak tulisan ni lah, itu lah....
background aku buat mcm dia nak lah kan...cari bagai nak rak dekat google...edit HTML code smpai tension aku mengadap code2 semua tu....sakit mata !!!

last skali dia pon agaknya rase mcm menyusahkan aku..dia kata terima kasih n buat payment lah...aku terima duit dia..
selang beberapa minggu..dia inbox aku balik...dia kata dia nak aku buat balik semua....
tukar segala inci bagai kat blog dia!!!
bengong! ingat keje aku nak hias blog dia je agaknya!

ok..situasi kat atas ni aku leh sabar lagi.....
yang paling tak sabar nya...dia keje dengan sorang kwn yg aku knl...kwn aku bgtau la dia ni jns x leh tgk org lebih dr dia....kwn aku kata lagi dia duk bsing psl blog dia sbb aku buat tak ikot kepuasan hati dia..aku dah buat header ko yg dulu dah 5 keping..cmpur yg baru 2 keping = 7 keping... banyak tau tak??? semua dia tak nak....
what de FRUIT hah!!! kau ingat kau bagus....??? muka cantik tapi mulut & hati mcm longkang apehal?

aku dah cakap awal2 aku bukan dah grafic designer ke....cekap bab2 adobe..aku hanya boleh tolong je....paham tak? aku leh tolong jek! tp macam melampau la pulak dia ni....sampai demand giler.....kalo ko nak ko g carik orang lain la der....haish..

skg ni....aku baru siapkan blog dia semua...aku rasa blog dia paling cntik la dr cstmr sebelum ni aku buat....itu pon duk bising lagi..bagi penampar sebijik baru hang kenai aku sapa....!!!

dah la..malas aku layan manusia mcm ni.....ingat..!! ko buat aku, Allah balas balik nanti.. kau paham tak manusia demand???!!!


6 anak murid kena cubit Links to this post

Tuesday, December 28, 2010

Saya Blogger Johor!






cik mas kata : selamat berkenalan orang kampung! =.=
5 anak murid kena cubit Links to this post

Monday, December 27, 2010

PENGUMUMAN : UNDIAN TEMPAT GATHERING CIKGU BLOGGER DITAMBAH, MINTA ANDA UNDI SEMULA.MAAF SUSAHKAN

ini sticky entry hingga 31 disember 2010..
sila scrool ke bawah untuk baca entry baru


assalamualaikum...
maaf menyusahkan anda semua... hasil pendapat rakan-rakan cikgu di FB group, minta tambah 1 lagi tempat untuk gathering...


Tempak agak strategik.Tempat tengah2.. Bole lakukan aktiviti menarik seperti karaoke, ice breaking dan bowling. Tapi, bagi mereka yang dari jauh, mungkin keliru jalan kat Putrajaya sbb berpusing2..heheehe..
Kalau yang naik bus dan berhenti kt Bukit Jalil tu, bole amik LRT ke Bandar Tasik Selatan, then KTM ke UKM.
Pastu, teksi ke ALAMANDA.

Agak ke Selatan. Tapi mudah didatangi oleh mereka dari jauh.Naik bas ke Melaka Central then naik bas ke Mahkota Parade..
Bole lakukan aktiviti menarik sprt ice breaking, bowling dan mungkin kepada yang berminat boleh jalan2 kt Melaka dan menaiki Menara Taming Sari serta Melaka River Cruise.

Tempat strategik.Tengah-tengah antara IPG2 di Malaysia.
Memudahkan mereka dari jauh sbb senang nak dtg.
Tak kira dari UPSI, UITM SHAH ALAM dan sebagainya.
Tp, untuk ice breaking dan aktiviti yang best mgkin kurang sesuai sbb tmpat tu sesak dan ramai orang.

JADI??

TINDAKAN 1 :

Undian boleH dibuat di sidebar blog sebelah kanan ni yer..

Di ATAS BANNER GATHERING CIKGU BLOGGER!!

Undian akan kekal sehingga 31.Disember.2010



TINDAKAN 2 :

ANDA BOLEH JUGA UNDI DI FACEBOOK GROUP : GATHERING CIKGU BLOGGER
LIKE PADA IMAGE!!!! (seperti tertera pd gambar)




p/s : bersama memartabatkan profesion keguruan! sokong niat baik kami...
p/s/s : minta jasa baik anda sebarkan maklumat ini...thanks!


12 anak murid kena cubit Links to this post

TAWARAN BIASISWA PERGURUAN PERSEKUTUAN PROGRAM IJAZAH PERTAMA (PENDIDIKAN) DI INSTITUSI PENGAJIAN TINGGI AWAM (IPTA)

sedang blog walking tadi ternampak iklan ni...bagus juga ada blog..tersebar maklumat dengan cepat dan berkesan...terimas juga kepada rakan blogger yg peka perkara ni... MIELA TAHRIL
syarat-syarat tak keluar lagi...cuma korang kena peka lah..jangan terlepas peluang ni !!





cik mas kata : kerajaan dah nak sama tarafkan IPG dengan IPTA/IPTS...

4 anak murid kena cubit Links to this post

Sunday, December 26, 2010

artis gojes plus mantop belake di Anugerah Skrin 2010

berakhir lah tirai Anugerah Skrin 2010....*baru nak cite erk?*
cantik plus gojes mereka semua ni..terutama RATU HATI cik mas...yaww..!! mantop belake bah!


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[LISA SURIHANI DAN MIA SARA]


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[SCHA ALYAHYA]


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[ERRA FAZIRA]


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[FASHA SANDHA]


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[JUE AZIZ]


 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010
[NASHA AZIZ]


cik mas kata : mana gambar HELIZA dan RITA RUDAINI..adoyai... ku kuciwwaa..=.=

kredit : profhariz.com

9 anak murid kena cubit Links to this post

Only him


I miss his stupid face,
I miss his stupid smile,
I miss his stupid touch,
I miss his stupid jokes,
I miss his cute face,
I miss his cute laugh,
I miss the way he used to laugh,
I miss the way he used to make me laugh,
I miss the way his face was always in a book,
I miss the way he used to stare at me,
I miss his hair,
I miss his voice,
I miss his presence,
I miss.....him. I just miss him. I miss everything about him.
Just him. Only him.

i love u damn much nairul Aqmal!
Categories 6 anak murid kena cubit Links to this post

Friday, December 24, 2010

UNDIAN TEMPAT GATHERING CIKGU BLOGGER!!!!




Assalamualaikum....

Setelah melakukan perbincangan, kami berdua sepakat menetapkan dua tempat utk dibuat undian..Mana yang tinggi, itulah yg akan kami jadikan tmpat gathering tu..InsyaAllah..


1. Alamanda Putrajaya




2. Dataran Pahlawan Mega Mall Melaka




Tarikh akan diberitahu kemudian..JGN RISAU..
Takkanlah ktorang nak wat time kuliah plak kan..
Tp, insyaAllah dlm bulan JANUARI...

Undian boleH dibuat di sidebar blog sebelah kanan ni yer..

Di bawah BANNER GATHERING CIKGU BLOGGER!!

Undian akan kekal sehingga 31.Disember.2010...
So, wat lah pilihan yang bijak...

UPDATE :

ANDA BOLEH JUGA JOIN GROUP DI FACEBOOK : GATHERING CIKGU BLOGGER


KALO ADE MASALAH UNTUK MASUK GROUP TU SILA ADD CIK MAS DI FB.NANTI CIK MAS APPROVE DAN TAG KAMU AS FRIEND DALAM GROUP TERSEBUT...


p/s : bersama memartabatkan profesion keguruan! sokong niat baik kami...
p/s/s : minta jasa baik anda sebarkan maklumat ini...thanks!
13 anak murid kena cubit Links to this post

Thursday, December 23, 2010

kalau dulu aku tabik spring kat IRINE NADIA..skg ni aku memang tabik berspring2 dekat CIK EPAL!!


tu dia ayat....memang berani tahap dewa naga terbang pakai kepak, mulut penuh api....
[nak mati guna nama ARTIS dua orang tuh!]


haha....dulu awal blogging memang aku tahap maksima plus optima minat giler kat IRINE NADIA MARCELLO.... [nah! nama beliau penuh lagi, tak tapis-tapis dah]...

kalau sekarang..[berubah angin monsun tropika plak]...memang aku respect plus teruja dengan sorang lagi blogger gonjeng ni...CIK EPAL....bukan minat pada rupanya...[hakikat memang dia comel]..



aku memang suka gaya penulisan minah sorang ni..memang sempoi..memang bersahaja..dekat di hati pembaca...kalo korang baca blog dia memang sure habis ibarat korang macam duk tengah berbual plus dialog face tu face dengan beliau...

cuba tanya tengok siapa yang tak kenal CIK EPAL??
cuba tanya tengok sapa tak suka pipi tembam CIK EPAL??
cuba tanya tengok sapa tak suka blogger otai macam CIK EPAL??

ha....tengok..tengok...semua angkat tangan macam saya [ikot watak penari kebudayaan dlm cerita hantu kak limah]....memang semua kenal....kan? ...kan..?


10 perkara cik mas tertarik dengan CIK EPAL :
  • ada style dress up tersendiri
  • comel pipi gebu, putih melepak
  • otai plus tak cover ayu
  • jujur dan telus plus lagi suci...erk??
  • gaya penulisan bersahaja dan dekat di hati pembaca
  • suka ayat trademark die "kau adooo???....nan adoooo..."
  • entry mantop-mantop dan bermakna
  • belani mati punya olang [ayat apek jual sayor]
  • tak kurus tak gemok...[tetibe]
  • tak sombong + mesra = ceria

BILA LA AGAKNYE AMBE DAPAT JUMPA CIK EPAL NI?? =.=

cik mas kata : walaupon si anon mangkok hayun tu asek keje nak down kan ko! aku plak memang makin sayang kat ko la cik epal..jangan risau!!! nyiahahaha....


22 anak murid kena cubit Links to this post

CONTEST NAK MENANG HEADER DAN BLOG MAKEOVER!



kali ni cik mas bersemangat untuk join contest dr blog sri... KLIK SINI ...dia sangat kreatif orang nya...juga seorang yang pemurah sebab sudi anjurkan contest ni...hadiah-hadiah juga mantop... lagipun kalo tempah tamplate dan header 1 set untuk blog..mau juga dalam RM80- RM100... so apa salah mencuba nasib ye takk?? berikut adalah sebab kenapa cik mas perlu menang header dan blog makeover dari blog http://cicakdanlelabah.blogspot.com


tidak dinafikan..kekuatan sesebuah blog adalah dari gaya penulisan seseorang blogger..cuba anda bayangkan, seorang blogger ada gaya penulisan menarik dan luar biasa, tapi blog kucar kacir macam baru lepas perang dunia ke 2....bagaimana? adakah readers akan laju klik pada butang X di penjuru skrin?

tapi sebaliknya, blog menarik, kemas, teratur..tetapi gaya penulisan pula suam-suam kuku...ini adalah caranya, dimana bila ada readers yg datang blog dan puji akan kekemasan blognya,...mestila rasa confident dan akan tingkatkan gaya penulisan secara tidak langsung dan dengan harapan readers akan kekal dan setia dengan penulisannya....

bila tamplate blog serabai penu sawang, segala widget semua dan bubuh...pastu loading pula lambat..tak ke buat owner blog stress plus laptop hang! dah tu bila stress mana pulak masanya nak ceria dan memberi senyuman kepada pembaca..ye tak? *tetiba bg senyuman lak ek*

setiap owner blog mahukan blog lain dari yang lain dan....contoh terdekat...melalui tamplate ni lah kita dapat beza antara satu blog dengan blog lain...contoh, blog lelaki tamplate lebih ringkas dan kemas...tamplate blog perempuan pula lebih kepada hiasan dan widget..tamplate blogshop pula mestila yg mesra pelanggan sebab senang la nnti pembeli nak membeli di kedainya....tidak begitu? tapi kalo ada blog lelaki, tamplate keliling color pink...apakah??? *musykil disitu*

blog kemas menarik hati da bom! memang confirm ramai follower dan readers...berduyun-duyun adik abang akak puji "wah...cantik nya belog. kemas nya, buat kan boleh?"
cuba tanya tengok sapa yg suka baca blog yang tak kemas dan berat ye tak? cik mas sediri mmg out awal-awal dah...bila mana tamplate dan header menarik ni akan buat mata pembaca sedap memandang.....tak de la sakit sini sana..kang kesudahan juling pula readers blog korg!

SIAP SUDAHHHHH....!!!

cik mas tag : cik diana & ijatnuar




[mencapub d akhir entry]
cik mas kata : pastikan blogger lain tahu kewujudan anda di dunia blog ni...jangan tuleh entry syok sendiri
4 anak murid kena cubit Links to this post

ini sikap masyarakat kita..paku dulang paku serpih..mengata orang dia yang lebih!!

situasi 1 : mengata dulang paku serpih..mengata orang dia yang lebih!!

Jangan mengata anak orang LIAR jika anak sendiri belum remaja.
Jangan mengata anak orang TAK SOPAN jika tak kenal anak sendiri.
Jangan mengata anak orang SEKSI jika tak pernah melihat anak sendiri di IPT.
Jangan mengata anak orang MALAS jika anak sendiri pon tak berjaya.
Jangan ingat anak sendiri SINGLE jika mereka tak kenalkan kekasih.
Jangan mengata anak orang MELAMPAU jika tak ada FACEBOOK mereka!!!

situasi 2 : bagai tikus membaiki labu

...dlm Keguruan, ade insan yg tak bagus, dlm Kejuruteraan ada, dlm Perubatan juga ada, dlm Kejururawatan, dlm Perniagaan, dlm Kewartawanan, malah dlm negara, dlm dunia, sentiasa ade insan yg tak dpt dikawal, tapi knape kesilapan guru selalu dibangkitkan? gaji kami tak seTINGGI anda, name kami juga tak seMEGAH anda, jadi kami tak pernah menggugat kedudukan anda. so plis, let us do our job..!!!


situasi 3 : kaduk naik junjung

jangan menghina rezeki yang Allah beri..kelak kamu pasti di hina Allah taala! kami sebagai pendidik tak perlu hina kami..kami jalan amanah Allah...jangan pandang kami seperti semut, bila masa kamu mahu memijaknya, kamu akan pijak sampai mati....tidak!! aku! aku tak kan izin kan kau campurkan sikap hasad dengki kau dengan bisikan syaitan nirrojim...

p/s : Allah maha mengetahui, Allah maha pengasih..siplah kamu di padang mahsyar!

kredit : anis huda

Categories 11 anak murid kena cubit Links to this post

Contest Aku dan Kaca Mata


thanks kepada KHAZ sebab tag cik mas untuk join contest ni...

penganjur adalah SYAFIQ ROSLI

Syarat-syaratnya:

  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

gambar yang dipertaruhkan adalah gambar cik mas dalam wayang..pakai spec 3D...masa ni first time cik mas tengok cerita TRON 3D...jakun tahap gaban...bayangkan siap terkujat-kujat bila benda tu real macam nak termasuk dalam bijik mata...

ni gambarnya...


cik mas tag :



8 anak murid kena cubit Links to this post

2 tempahan header dah siap...

tempahan header dari dua orang blogger dah siap lama dah..tapi baru nak buat entry post...hahhahaa...kesian..=.=




tuan belog tak pasang lagi...



sesiapa berminat nak cik mas buatkan header sila bg email ye....

cik mas kata : buat yang termampu...memang ramai lagi yg pandai buat header..ni cik mas buat mane yang geti je la... hukhuk


4 anak murid kena cubit Links to this post

MP3 MICKEY MOUSE DARI KAWAII GADGET!!

salam petang...
tengah-tengah tidur dalam pukul 2 petang tadi, parcel dari KAWAII GADGET pun sampai...terloncat-loncat cik mas....nyiahaha....bungkusan tu pakai pembalut kartun korea...comel giler..tp cik mas tak sempat amik gambar...dapat-dapat parcel terus bukak...=.=
memang excited giler sebab cik mas ada beli MP3 mickey mouse...mintak color pink!!






gini lah rupanya....tapi yang ni dalam blog MUMMY PINKY...yg cik mas dapat bukan pink terang tu...cik mas dapat pink ayu...tgk bawah ni...


[gambor tak jelas sebab bukan pakai DSLR ok!!]



suka sangat-sangat...sebenarnya cik mas pernah beli mp3 sony before ni...tp rosak dah...so cik mas beli je yg ni...4G RM130 (pekej 1)...ok la kan...boleh buat geli-geli dalam bas nanti..hakhak....^.^

sebenarnya ada dua pekej....cik mas beli yang pekej 1 sebab pekej 2 tak ada color pink...=.=
dan kat bawah ni ada perbezaan antara pekej 1 dengan pekej 2....



apa-apapun..thanks MUMMY PINKY!!!
siapa-siapa nak beli buat geli-geli guna MP3 ni boleh la g blog KAWAII GADGET ye... teehehehe...



[mencapub jap...nyiahaha]


cik mas kata : ni hadiah untuk pembukaan tahun baru 2011..senang cerita penghargaan pada diri...semoga dengan adanya mp3 comel ni dapat teman cik mas dikala kesedihan dan keseorangan di IPG KB nanti...


3 anak murid kena cubit Links to this post

Wednesday, December 22, 2010

HANTU MAK LIMAH BALIK RUMAH VS TRON

HANTU MAK LIMAH BALIK RUMAH



Cerita ni dah agak lama kuar kat wayang tu. Dengar cerita, cerita ni cerita yang PALING BAGUS pernah Mamat Khalid hasilkan. Banyak dapat feedback positif. Kutipan pun dah dekat 5 juta katanya!

pada pendapat cik mas...cerita ni lagi best dari zombie kampung pisang..sebab yg kali ni lawak-lawak yg ada dlm cerita tu memang sangat bersahaja dan di luar jangkaan... mantop betul lakonan awie dan johan raja lawak...penuh panggung tengok cerita ni...kalo duk tengok 2 memang menangis la...sbb lawak sangat....


TRON

cerita tron ni cik mas tengok yg 3D...1st time tengok! siap terkujat-kujat plus terkejung sebab adegan 3D yg macam nak termasuk dlm biji mata...* jakun kejaP * ..cerita ni ok la...not bad...tp cERIta hantu maklimah balik rumah paling best! hahahhaa.....sebab pe...cerita ni x de subtitle...plak tu BI cik mas pon suam-suam kuku...jadinya memang susah bila nak translate satu-satu pe dia cakap....tu yg mungkin tak berapa sampai mesej dari cerita tu....kesian....=.=




cik mas kata : tengok wayang punya pasal, malam ni sampai jam 2.30 pagi...tu dia...macam marathon wayang dah...=.=

2 anak murid kena cubit Links to this post

Tuesday, December 21, 2010

SEMAKAN PANGGILAN TEMUDUGA KPLI & KPLI j-Qaf PENGAMBILAN JANUARI 2011

Semakan Keputusan MTEST & Panggilan Temuduga Kursus Perguruan Lepas Ijazah (KPLI-SR dan KPLI-jQAF) pengambilan Jan 2011 boleh dibuat di :


kredit : http://ammboi.blogspot.com
1 anak murid kena cubit Links to this post

Jawatan Kosong Kerajaan di Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM)

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN PEMBANTU AM PEJABAT GRED N1 DI BAHAGIAN-BAHAGIAN DAN JABATAN-JABATAN PELAJARAN NEGERI DI SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN SARAWAK.


Permohonan adalah dipelawa terdiri daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong yang tersebut di bawah:-

1. Pembantu Am Pejabat Gred N1



Semua permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan atas talian yang boleh di layari di http://www.moe.gov.my/emohonpap/


Tarikh tutup permohonan adalah 31 Disember 2010


0 anak murid kena cubit Links to this post

PENCARIAN BLOGGER PERAMAH 2011


Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalamlist blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.



4 anak murid kena cubit Links to this post
 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas