Wednesday, February 27, 2013

Pertandingan Bola Jaring Pend. Khas 2013 Daerah Batu Pahat



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tarikh  20 Februari 2013 yang lepas, PPKI SK Penghulu Salleh, ada menghantar wakil untuk Pertandingan Bola Jaring. Tahun-tahun lepas pun kitorang ada juga hantar tapi takda rezeki untuk dapat tempat. Tiap-tiap tahun memang confirm balik awal, biasanya dalam pukul 10.00 pagi dah cabut dah. So kali ni agak bersungguh-sungguh jugak kami semua melatih murid-murid Pend. Khas walaupun macam nak hilang sabar sebab mereka betul-betul menguji kesabaran.Murid-murid pulak semua Slow Learner. Memang mengucap panjang jugak bila melatih diorang. Oleh sebab kesabaran tu jugalah, kami buat yang terbaik semasa pertandingan. 



Sebelum pertandingan bermula.  Amboi minum air tak ajak ye.


 
Gambar sebelum bermula pertandingan. peace yo! 



Semangat betul murid menangkap bola. Terbang tinggi-tinggi lagi tu. 




Pihak lawan menjaringkan gol. Nadhilah bersungguh-sungguh menghadang. Bagus.

 



Ok, SK Peserai berusaha untuk menjaringkan bola. Masa ni ni bolos 1 gol. Sadis



Perlawanan diteruskan. Faezah kecil molek beriya-iya nak buat hantaran bola pada rakan.



Alamak! Pihak lawan nak terjatuh! baik-baik nak...huhu


Alhamdulillah. Ini gambar pemain. Comel kan?


 Gambar murid-murid bersama Pengurus Pasukan dan Jurulatih @ Juruletih!




Aku harap sangat kejayaan ni dapat dikekalkan pada tahun depan dan tahun-tahun seterusnya. InsyaAllah. Kalian semua doakan untuk murid-murid Pendidikan Khas ni juga ye. Amin. :)

# yang buat peace tu saya. sekian :)




Categories , 4 anak murid kena cubit Links to this post

Sunday, February 3, 2013

BUKU PROGRAM HARI RAMAH MESRA DAN MAJLIS PERMUAFAKATAN PEND. KHAS 2013



Assalamualaikum sahabat semua.. Sekian lama menyepikan diri. Walaubagaimanapun saya cuba untuk tampil dengan memberikan beberapa maklumat berkaitan aktiviti Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI), SK Penghulu Salleh.

Nama Program : 
Hari Ramah Mesra & Majlis Permuafakatan Pendidikan Khas, SK Penghulu Salleh
Tarikh : 
2 Februari 2013 (Sabtu)
Anjuran : 
6 orang guru Pend. Khas, 3 orang Pembantu Pengurusan Murid (PPM), dan 1 orang guru Praktikum J-QAF. (Warga Pend. Khas SK Penghului Salleh)
Kehadiran : 
16/ 26 wakil penjaga murid Pend. Khas


Saya lampirkan Buku Program untuk majlis ini. Kami tidak sediakan kertas kerja kerana ia program wajib bagi setiap tahun. Hanya penyerahan surat sahaja. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan contoh BUKU PROGRAM ini, sila download di bawah post ini. Terima Kasih.






  • Sesiapa berminat untuk dijadikan rujukan. Sila download ye. Doakan saya menjadi guru pendidikan khas yang cemerlang..
  • Gambar sepanjang aktiviti InsyaAllah saya upload paling lewat minggu depan. 
  • terima kasih kerana menyokong blog kecil saya. Sekian.


Categories , , , 1 anak murid kena cubit Links to this post
 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas