Wednesday, October 27, 2010

akhirnya!! :)

muahahaha.....akhirnye aku berjaya gak wat header blog sendirik walaupon mcm kejung jek gambar 2....maklumla baru blaja kan..hehe...ape2 pon aku nk kreditkan entry n header comot aku kpd WAN HAZEL...hehe..bliau mmg byk tlg bg suport kat aku..n aku blaja wat header dr blog beliau..hehhee..mekaceh..toceyy....lagik satu..aku cume pelik nape header blog aku x leh jd tranparent..pdhal aku dh ikot step dlm blog wan..ish2....cm ne ek..???

kwn2 yg tgk leh la komen header comot aku nih..hehehe...






itu saje...korg tlg komen k.. :)

8 anak murid kena cubit:

Ahmad Shafiq Bin Othaman on 11:37 PM, October 27, 2010 said... BALAS

try pasang dlu :) baru leh comment. hehehe

molmolla on 11:49 PM, October 27, 2010 said... BALAS

tarahal cun jee :) pakai jeee.. btw, ko jgn transparent sangat blog kau ni.. tak dapat nak baca blog kau dengan baik :)

z on 12:38 AM, October 28, 2010 said... BALAS

niceeeee ^_^

nusha on 12:47 AM, October 28, 2010 said... BALAS

simple but nice..
sy xpndai nk wat2 bnda mcm tu..heheh..

einaz shah rizal thomas on 1:38 AM, October 28, 2010 said... BALAS

haiy cantik nyer tuan punyer belog ni ;)

Wan_hazel on 4:20 AM, October 28, 2010 said... BALAS

save dalam format PNG tak??

♥..permysuri_hati..♥ on 4:47 AM, October 28, 2010 said... BALAS

thnks korang..walaupun header 2 kejung n comot..tp ok la kan utk permulaan..hehehe... :)

td hijau ni merha lak..hahaha..tukar tmplate mcm tukar baju la beb.. :P

♥..permysuri_hati..♥ on 6:33 AM, October 28, 2010 said... BALAS

save dh..mas klik yg 'none'..patut la x transparent..hehe..patutnta 'interlace kan...

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas