Tuesday, June 21, 2011

T-SHIRT KAMI CIKGU BLOGGER. JOM TENGOK!




Assalamualaikum semua pembaca blog yang tak pernah jemu menghadirkan diri dan meninggalkan jejak disini. terima kasih banyak-banyak ya. [senyum]

Kepada yang masih belum tahu atau yang belum lagi join, aku telah cuba membina satu blog khas untuk rakan-rakan cikgu blogger. korang boleh la datang jenguk walaupun blog tu simple sahaja. kalau sudi dan kalau ada masa datang lah ya. Lagi satu kalau ada cadangan boleh la korang bagi, untu memajukan blog tersebut.





Disini terdapat sedikit pengumuman dimana T-shirt Kami Cikgu Blogger sudah pun siap. T-shirt ni tidak terhad kepada cikgu-cikgu blogger sahaja, blogger lain or sesiapa yang nak beli untuk rakan-rakan atau keluarga dipersilakan.

Encik Alfieeano adalah designer bagi T-shirt ini. student Pendidikan Seni Visual di IPG Kampus Sultan Mizan, Besut Terengganu.

Designer asal untuk header blog tu Blogger Ahmad Alief


Setakat ini tempahan belum lagi dibuka. Aku baru cuba war-warkan berita ni. Harap-harap korang semua boleh sebar-sebarkan kepada rakan-rakan yang berminat ya. Harga pun belum ditetapkan lagi, tengah mencari harga berpatutan dan kualiti kain yang memuaskan untuk korang semua. Apabila tempahan telah dibuka, akan saya beritahu kemuidan. Kalau suka boleh LIKE entry ini.


jika ada sebarang persoalan, keraguan atau kemusykilan boleh email aku permysuri_hati@yahoo.com atau cari di facebook (ada di sidebar)

sekian, terima kasih.





6 anak murid kena cubit:

emieysandra on 6:12 AM, June 21, 2011 said... BALAS

bila ade baju..baru best buat gath nati kak ea^^

cik mas on 6:20 AM, June 21, 2011 said... BALAS

@emieysandra

betul2.. designye ok x ?

emieysandra on 10:26 PM, June 21, 2011 said... BALAS

okey je kak Mas, cantik & kratif ^^

misz athiqah on 4:24 AM, June 29, 2011 said... BALAS

wooo..blog kami cikgu blogger tue kak yg wat ker??..wah!!..patut r sama cute ngan blog nie..hehe..=p...

saya nak tempah baju nie nnt..kalo dah buka tempahan..inform yerk..=)

ain fathihah on 7:34 PM, July 18, 2011 said... BALAS

nak nak! dah buka utk tempahan ke?

cik mas on 6:24 AM, July 19, 2011 said... BALAS

@ain fathihah

belum lagi... nnti dh buka cikmas gtau :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas