Saturday, January 8, 2011

GATHERING CIKGU BLOGGER (PART 1)

assalamualaikum....
maaf sebab lambat mengupdate blog...sampai jam 5 pg rehat dan 7.30 pg gerak ke kuliah...then kelas ari ni habis jam 5 petang...
tetibe rase macam nak pitam sebab tak cukup rehat..apapun yang penting selamat sampai di kota bharu dengan selamat

alhamdulillah syukur....dengan adanya gathering cikgu blogger ni dapat lagi banyak kawan baru...dapat banak tips baru..thanks n sayang sgt kat korang semua...
sangat happy tak terkata...cuma terkilan sedikit sebab tak da langsung kehadiran student IPTA/ IPTS...*adakah ini hanya gathering IPG blogger?? hukhuk....terbatuk di situ ya...*

ikut perancangan sebenarnya start dengan ice breaking..tapi sebab ada masalah teknikal..kitorg start dengan bowling dlu...time ni semua perangai budak2...segala kejantanan semua kuar..haha..papepon memang best sangat!


cik mas dan cikgu fiq...penganjur bersama =.=


wajah bakal2 guru bertauliah. teehehe...


syafiq, normi, hani, pija,emieysandra, teha, hanum, ainura,imah dan ruby...cik mas tak de..g mane? ehekk...





ok.. kehadiran 17 orang blogger dari 4 buah IPG .....
1 orang dari IPG Kampus Kota Bharu.. iaitu saya sendiri : cik mas

1 orang dari IPG Kampus Islam : cikgu fiq
  • cikgufiq comel n chubby orangnya..sngat baik dan menghormati senior... :) sangat hargai kamu fiq..thanks sbb sudi jd partner menganjur bersama akak :)

2 orang dari IPG Kampus Dato Razali Ismail iaitu : syafiq shino dan fatiha

  • makcik ngan pakcik berdua ni couple muple..hehe..padan..muka seiras..sanggup dtg jauh dt kuala terengganu join gath ni..thanks korang! :)

12 orang dari IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka :
beliau seorang blogger yang sangat2 berpengalaman....walaupun sy aling senior antara mereka dan sudah lama juga buat blog...tp alia tetap juga master dengan blog ni..mcm2 tips dia bg...sy byk juga blaja dengan dia..thanks so much!
gadis manis berayu...sangat sopan santun orangnya....blog pja sangat comel... teehehe...
imah ni orangnya ceria...sy paling suka masa main bowling dengan beliau....happy go lucky.. seorang kawan yang mampu menjadi pendengar yang baik....
masa ni saya tak berapa cam sangat ida..sebab dia tak ada masa ice breaking..mungkin perasan kejap je..pastu tak ingat nama dah..hehehe..sory..pape pon thanks sbb sudi join ya...
gadis bertudung labuh..baik hati dan pemalu....ayu orangnya....saya sangat memuji sikapnya yang sangat lemah lembut...jadi isteri mithali nanti okeh... cik mas? tak tau la mithali ke tak nanti..hahaha
hani mula2 jumpa memang segan jugak saya nak tegur...tapi lps dh main bowling...hani makin ramah....usaha juga dengan gigih nak strike kan bola..tapi tetap gak masuk longkang..hehe..x pe..cuba lagi next gathering okeh...
ainura ni sebaya cik mas...rapat jugak lah..sebab dia 1 kampung dengan boyfie cik mas....kenal dah before g gathering lagi... jangan plak korang korek pape rahsia kat dia nanti..miahaha....
ni insan yang berjaya masuk majalah remaja...tak ingat keluaran bla.baru jugak lah....tapi beliau sangat2 lah femes..tak macam cik mas....hukhuk...tapi yang peliknya kenapa dia nak sangat plus excited jumpe cik mas...tak terjawab persoalan tu...cik mas pun excited jugak..sape tak nak jumpe artis kan..hikhik
ruby nie romeo cik mas...dia ada bagi hadiah botol dlm tu ada bola kaler2...siap lampu2...comel sangat..cik mas suke! mekacih ya!
syikin ni orang yang mudah bergaul dengan orang lain...means beliau lambat sampai..tp leh la berbual dengan rancak bila dengan saya...(sy ni pemalu juga kekadang) yeke? ^.^
ni kawan baik si 'akak platipus'....hehehe...dia comel..manis je muka....ok la not bad...peramah dan tak kedekut kongsi psl dunia blog...thanks ok...
ni juliet cik mas...die yang dpt hadiah dari cik mas...hadiah tu frame warna biru kalo tak silap..harap beliau suka dengan hadiah tu lah ye..hehehe...

nomi AJK bowling yang sangat berkakilebar..orang nye pon ceria..peramah..rajin melayan kawan2..berterima kasih juga kat nomi sebab susah payah stle kan bowling utk kami semua main..jasamu di kenang..muah!



sayang korang semua....jangan lupa kenangan manis ni okeh!


ok..setakat ini sahaja mukaddimahnya...nanti cik mas akan sambung di part yang seterusnya.... harap korang singgah la blog mereka tu ye... memang best sangat diorg... sape2 nak cari jodoh pon boleh..hehehe...

apa pun cik mas mintak maaf sebab lambat sikit update...saya sangat z..harap anda faham..
last word....cik mas sayang sangat2 kat orang semua..thanks sebab sud hadir gathering yang tak seberapa ni...x meriah pon..tapi cik mas heppy sangat....korang memang best..next gathering datang ye....


cikmas potpetpotpet : next gathering di time square KL.... masa raya cina...insyaAllah akan minta kerjasama kawan IPG sekitar KL untuk bantu cik mas.... lagi 1...blog CIKGU BLOGGER dalam pembinaan..harap maklu..dan siap cik mas umumkan ye....


33 anak murid kena cubit:

Cikgu Fikri on 3:00 AM, January 09, 2011 said... BALAS

kak,
sorry lmbt balas..
hmm..
macy

cahaya_humaira.blogspot.com

kalau xbole _, tukar kpd cmni - plak..

ilham..

ilham1704.blogspot.com

anyway, thx 4 the entry..
best!
menjerit2 fiq dlm bilik bler bceraper yg akak describe psl fiq..
huhuhuhu..
thx!!!!

iszieylyanziy on 3:01 AM, January 09, 2011 said... BALAS

wah,bestnye,,rugi xjoin

.: iEyLa :. on 3:03 AM, January 09, 2011 said... BALAS

ooo..ade gathering ke??xthu pon...
td kitorg gathering bape2 org je member2 blogger kat TS....
raye cine xdpt join la..de program..huhu..rugi2

ruby bieha on 3:26 AM, January 09, 2011 said... BALAS

kak mas.. sory bg hdiah x sbrape tu... hope leh jumpe lg.. kot2 jumpe d muar

ruby bieha on 3:28 AM, January 09, 2011 said... BALAS

kak mas sory hadaiah x sberapa.. hope leh jumpe lg.. kot2 kt muar kew

Bo0lat's Heart on 3:30 AM, January 09, 2011 said... BALAS

Huhu best2..
Ala yg kt KL pn aku xleh g jgk..
Mak ayah aku balik Klantan..
Benci!!!
Nk g jgk!! =((

iDa on 3:32 AM, January 09, 2011 said... BALAS

hye kak mas..swi xdpt join mse ice breaking..ade hal xdapt d elakkan...sbnrnyer jumpa seseorg jap..ehheheeheh...rhsia.....

maaf sgt2 klu ade tsilap bhasa n terlanjur kata pd hari tuuuuu.....maaf sgt222

shino on 3:32 AM, January 09, 2011 said... BALAS

time raye cine ade jugak?....hehehe...kena join nie.

♥..cik_mas..♥ on 3:39 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@Cikgu Fikri

its ok...dh dpt dh.. :)

♥..cik_mas..♥ on 3:39 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@iszieylyanziy
xpe...next time leh join kan cyg :)

♥..cik_mas..♥ on 3:40 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@.: iEyLa :.

cian aek.xpe lah..ade rezeki join k :)

♥..cik_mas..♥ on 3:40 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@ruby bieha

thanks hadiah comel 2 :)

♥..cik_mas..♥ on 3:41 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@Bo0lat's Heart

wawa...xpe..ade rezeki kita p ganu jumpe blpgger sane lak..heheh :)

tak po ko gathering ngan aku je :)

♥..cik_mas..♥ on 3:52 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@shino

insyaAllah ade...dtg ye :)

♥..cik_mas..♥ on 3:52 AM, January 09, 2011 said... BALAS

@iDa

x pe cyg :)

Bo0lat's Heart on 3:55 AM, January 09, 2011 said... BALAS

Ngn ko, tiap2 ari kte wat gathering hehe~
Adoi~ Kalu x sbb nk jmpe mak ayah aku sblum diorg g umrah, nk aje aku g next gathering.. Adoi~ ralat nye rase =(

cikgu ainura on 4:00 AM, January 09, 2011 said... BALAS

cik mas, next gathering raya cina ke?? olo2.. xdapt join .... sbb nak p jalan2 terengganu.... :(

maCy on 4:07 AM, January 09, 2011 said... BALAS

seronok3! nanti akan datang jumpa lagi ya ;D

ckgu hanum on 4:08 AM, January 09, 2011 said... BALAS

ya Allah kak..hanum bese2 je..akk xtgok sy noty2 lg..he3..suara sy kuat kn?mbe2 la ckp..anywy thnx kak..enjoyla wlupun sy nyer blog ntah pape..hu3..tulis pun ske2 je ^^

Faris CJ on 4:38 AM, January 09, 2011 said... BALAS

ipg kampus darul aman! Faris CJ dtg diam2

emieysandra on 4:56 AM, January 09, 2011 said... BALAS

wah..akk describe satu2 yer, huhu.
mne ade femes kak, bese je la..excited la nk jumpe penganjur, u really like 'kakak'..xmcm kitorg ni, sgt huhahuhahuhaa..*klu rmai yg xknal, mybe sy pn diam, x berexcited jgk kot:D

emieysandra on 5:01 AM, January 09, 2011 said... BALAS

mohon copy skit info kt sini, utk update :D

fATia on 5:08 AM, January 09, 2011 said... BALAS

haa. time kasih for dis entry.. best sgt!
tp raye cina kat ts? alaa... baru beli tiket balik jb. . .

Shag on 5:19 AM, January 09, 2011 said... BALAS

Alaa~ Takkan Cikgu ke kot? Hehe :P

Entri Terbaru Shag : Penutupan FB adalah satu trick dr Mark Iceberg!

ijatnuar87 on 7:42 PM, January 09, 2011 said... BALAS

huhuhuh...nak join gak....tp ekonomi merundum la plk,huhuhuh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on 8:35 PM, January 09, 2011 said... BALAS

wah2 bestnya....

aida4eva on 11:14 PM, January 09, 2011 said... BALAS

wah..pas ni kat times square ek??sgt best..ade rezeki mau j0in..weeee~

princess syu on 1:57 AM, January 10, 2011 said... BALAS

nice :D
thumbs up

Ieqa Swetluv on 8:06 AM, January 10, 2011 said... BALAS

huwaaa saya jeles!!

:fatin amira dewi binti agus salim: on 8:12 AM, January 10, 2011 said... BALAS

s0rry ta dapat join yg kat melaka tu....
haaa...nex tym nak wat kat kl ea....
ble dipertimbangkan..hukhuk!

SI COMEL CERIA on 5:10 PM, January 10, 2011 said... BALAS

hehehhe.. kak, thanx... hope dpt jumpe lg pasni.... sronok dpt kenal ngn korang sumer...

░♥si lampu neon♥░ on 4:06 AM, January 11, 2011 said... BALAS

HUHU TAK TAHU APE2 SAL GATHERING NI =) UPDATE NAME AKU KAT BLOG GURU TU EK..KAMPUS ILMU KHAS..YEHEEHE =)

al_hakim on 5:13 AM, January 12, 2011 said... BALAS

erk..melaka je kan..tp waktu tu dah masuk maktab..jauh pulak tu..tak pe..laen kali kalau ade rezeki sy join ye..=)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas