Monday, January 10, 2011

cikgu blogger : sudah ada blog sendiri ya!

assalamualaikum...

pemberitahuan + pengumuman..... kepada geng-geng cikgu blogger...blog cikgu blogger dah siap...simple2 je dulu ni hah...nanti ada masa cik mas akan buat penambahbaikan...
harap korang dapat datang jenguk dan tinggalkan link untuk cik mas sumbatkan dalam bloglist nanti..jangan segan silu ok...




cikmas sangat busy hampir setiap minggu....maaf jika jarang update kedua-dua blog...
thanks juga rakan blogger yg sudi singgah dan jangan lupa tinggalkan jejak kaki di blog ni..nanti cik mas singgah jenguk korang ok...



[gambar selingan yang konon-konon ayu]


buat masa ni cik mas sibuk dengan presentation kuliah..KAJIAN TINDAKAN...dan persediaan praktikum dan juga persediaan dan pengumpulan salinan maklumat untuk isi borang posting....


doakan cik mas berjaya dan sentiasa diberi kesihatan yang baik hendak Nya....
sayang korang semua...




cik mas potpetpotpet : semakin hari semakin bz...sampai tak ada masa untuk berehat...adakah perlu cikmas buat jadual rutin harian..bahagikan masa untuk stdy, tidur, makan, solat dan sebagainya..mcm masa sekolah asrama dulu .. perlukah?

9 anak murid kena cubit:

shino on 6:22 AM, January 10, 2011 said... BALAS

buat lah jadual...lagi teratur...

platipus on 6:27 AM, January 10, 2011 said... BALAS

thanks cik mas..susah payah utk kami semua

Siti Maryam on 6:41 AM, January 10, 2011 said... BALAS

mas m0h0n mn utk p0sting nanti?m0ga2 dipermudahkan segala urusan.....=)

♥..cik_mas..♥ on 7:39 AM, January 10, 2011 said... BALAS

@shino

hahha..shino..buatkan boleh kah :P

♥..cik_mas..♥ on 7:39 AM, January 10, 2011 said... BALAS

@platipus

its ok cyg :)

♥..cik_mas..♥ on 7:39 AM, January 10, 2011 said... BALAS

@Siti Maryam

mintak johor kak :)

Cik Diana on 7:48 AM, January 10, 2011 said... BALAS

jOin suda cik mas.. ;)

alinac lover on 10:12 AM, January 10, 2011 said... BALAS

pengumuman ya

p/s-Kelebihan kepada Ahli Alinac Shoppe..setiap pembelian Shock Sale..anda akan mendapat point kumpul sebanyak Rm6 secara percuma!!!

http://www.alinacshoppe.com/2011/01/shock-sale-promotion.html

iDa on 3:56 AM, January 13, 2011 said... BALAS

bgus222...suka222

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas