Tuesday, January 4, 2011

selamat tinggal dunia blog!

assalamualaikum...

[ sumber : tumblr ]


cuma nak bgtau sedikit berita...laptop aku dah terjual...dalam entri ni aku ada sebut...dah dapat cash RM500 oleh seorang insan baik hati..sudi beli laptop aku tu..masa bagi tu agak sedih jugak lah..banyak kenangan dengan laptop tu...tapi nak buat macam mana...mak ayah dan abahg2 pun minta jual laptop tu sebab dah banyak problem...dah sampai hayat dia aku jual jugak...

dan sekarang! aku tak dapat nak online sampai lah aku dapat laptop baru...mungkin bukan laptop...tapi notebook atau netbook (tak tahu beza kedua2 itu!)..tengoklah mana yang mampu aku beli..yang pasti tak mahal sangat..sebab aku bukan nya kaya...

kalo jadi FATIN LIYANA dapat duit NUFNANG RM3k...untunglah...kalo aku mcm dia beli dah laptop sony vaio...huhu....tapi..duit nuffnang aku tak pernah jejak RM10...hahaha...sian kan? berangan je...


[sumber : google]


ada blogger mintak aku buatkan header...aku mintak maaf...aku tak dapat selesaikan lagi..
ada jugak blogger mintak aku satlekan tamplate blog mereka...itu pon aku tak dapat buat lagi..mana nak carik laptop..sebab aku tak beli lagi... melahu je la aku, x de laptop, dah x tau nak buat apa...mati kutu kau!

result exam sem lepas pon dah dapat...tak lah tinggi sangat macam orang lain....3.75...result pointer paling tinggi aku penah dapat...apa-apa pun aku bersyukur sangat...alhamdulillah...kena gigihkan usaha untuk dapatkan yang lebih baik dalam semester 7 ni..sebab ni final year aku...


[ sumber : tumblr ]


lagi 1 lepas gathering cikgu blogger nanti....mungkin aku slow skit dalam dunia blogging ni..sebab aku nak tumpukan study aku...praktikum, action research, dan kuliah yang sangat padat..semua aku kena tempuh dalam masa setahun.... tapi!! ni tak bermakna aku langsung tak berblogging ok!! (korang ingat aku bleh hidup ke kalo tak blogging! haha)




dan maaf kepada rakan-rakan blogger yang singgah dekat blog ni..aku memang tak dpt nak jenguk korang....sbb aku pon tumpang laptop housemate aku....korang tinggalkan link ye..komen2 korang kat entry post pon maaf aku dapat approve je..x sempat balas..huhu..maaf sangat2 bukan sengaja buat alasan ok.....


[ sumber : tumblr ]


dan sepanjang aku sampai di kampus ni...aku rasa seolah-olah keseorangan...yang realiti dan nyatanya memang aku sorang pon sebab en boyfie tak ada dah dekat KB ni..aku kena belajar berdikari..kalau dulu segala masalah pasti dia datang jenguk aku dan pastikan aku tak menangis demi masalah itu...kalau dulu aku lapar sampai pukul 2 pagi..beliau juga belikan aku twister atau berger supaya aku tak menangis kelaparan...kenangan yang terlalu banyak sampai aku tak mampu lagi untuk menangis..dekat sini aku kena kuat semangat..kuatkan selagi yang boleh..setahun lagi...walaupun hakikatnya umpama 10 tahun.... nak tak kena bersabar....aku pasti aku mampu dengan adanya rakan-rakan baik ku...insyaAllah....


cik mas potpetpotpet : tengok melodi tadi!! kenapa ada orang tuduh heliza macam2....ya Allah..kesian betullah...hish! manusia PHD...tak lari ke mana la kau manusia!




7 anak murid kena cubit:

Cik Diana on 2:38 AM, January 04, 2011 said... BALAS

Owh.. patOt lah jrg tgk cik mas update..
siannyer lappy prOb.. saba jer lah..
chaiyOok cik mas!

deAnza-wAnda on 2:49 AM, January 04, 2011 said... BALAS

sony vaio x bagos la.. w only pay for the brand jer...

Ujang9897 on 2:51 AM, January 04, 2011 said... BALAS

pandai2 la curik laptop sama utk update..hehe...

sapa kutuk heliza tue...tak agak2...

ijatnuar87 on 3:00 AM, January 04, 2011 said... BALAS

banyakkan bersabar cikmas ek....tumpukan kat praktikum last & action reseach tu..penting tu...jgn main2,hehehe

tomatokering :) on 3:25 AM, January 04, 2011 said... BALAS

waa~lama lah tak jumpa cikmas camtu . huk :(

TiKa LEh on 7:11 AM, January 04, 2011 said... BALAS

gud luck cikgu..sthn je lg..lps tu leh keje..sony vaio menanti..hehhe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on 12:52 AM, January 06, 2011 said... BALAS

huhuhuhu....kakD pun rindu jg dgn N3 cikmas..ok elok la tumpukan pd sem terakhir ni...kakD doakan semoga cikmas sukses slalu k....

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas