Thursday, March 3, 2011

VLOG santai 'kami cikgu blogger' bersama Ben Ashaari di Time Square





semasa gathering kami cikgu blogger di Time Square pada 26 Feb 2011, komuniti kami cikgu blogger telah dipelawa oleh krew 1tube untuk membuat Vlog Santai bersama rakan-rakan cikgu blogger. begitu lama kami mengambil masa untuk wujudkan keyakinan dan kekuatan dalam diri untuk membuat 1 Vlog berkualiti, dan kami juga sedar penghasilan sesebuah VLOG bukan untuk mencari populariti, kami membuat yang terbaik dengan niat hendak berkongsi sebarang input kepada rakan-rakan blogger. harapan kami agar anda semua menyokong kami. jika terdapat sebarang kesilapan dan kekurangan maafkan pihak kami.

"yang baik jadikan ikutan, yang kurang baik itu jadikan sempadan"


VLOG 1 : khaiartzfar, cikmas, silampuneon dan shahazwan




VLOG 2 : Aida, Syafiqah, Aja, Ikah, Aisyah




VLOG 3 : Norafidah dan Amirah Izati




senarai link kami cikgu blogger yang berada dalam VLOG :

10 anak murid kena cubit:

Cikgu CTE on 6:16 PM, March 03, 2011 said... BALAS

bestlah...tengok cikgu2 dan bakal2 cikgu niee...

walaupun tak dpt join sbb jauh tapi memang mantap...

semoga berjaya bloger2 cikgu2 nie

Cikgu Fikri on 6:17 PM, March 03, 2011 said... BALAS

OK FINE....
JELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!! :)

aida4eva on 10:31 PM, March 03, 2011 said... BALAS

heee~ vlog kitaorg dah mcm gosip girl. keh2..xilmiah langsung macam korg2 punya..hihi

ZACK ENTRY on 8:39 AM, March 04, 2011 said... BALAS

semoga berjaya dalam bidang perguruan..:)

♥..cik_mas..♥ on 8:51 AM, March 04, 2011 said... BALAS

@Cikgu CTE

thanks.... lain kali jika berkesempatan join komuniti kami ok :)

♥..cik_mas..♥ on 8:52 AM, March 04, 2011 said... BALAS

@Cikgu Fikri

sabar fiq... jangan jeles.. nanti cepat tua :)

♥..cik_mas..♥ on 8:52 AM, March 04, 2011 said... BALAS

@aida4eva

ala releks je... cikmas jeles yg kamu nynayi sambil buat bahasa isyarat tu :)

♥..cik_mas..♥ on 8:53 AM, March 04, 2011 said... BALAS

@ZACK ENTRY

thanks ZE.. saya penyokong blog kamu :)

skandaLdariLangit on 8:53 PM, March 04, 2011 said... BALAS

cikgu ni.

♥..cik_mas..♥ on 1:53 AM, March 05, 2011 said... BALAS

@skandaLdariLangit

kamu cikgu jugak kah?

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas