Friday, March 25, 2011

CONTEST DESIGN T-SHIRT 'KAMI CIKGU BLOGGER'





assalamualaikum dan salam sejahtera. setelah lama menyepi. kali ni admin-admin bercadang untuk buat satu contest design t-shirt kelab KAMI CIKGU BLOGGER. harap-harap dapat sambutan. insyaAllah ada gathering nanti kita boleh pakai sama-sama.




Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
  • wajib menggunakan perkataan 'CIKGU BLOGGER' atau 'KAMI CIKGU BLOGGER'
  • motto anda boleh pilih apa-apa perkataan sahaja. asalkan membangkit semangat seorang cikgu. contoh : Kami Inspirasi Negara. itu contoh sahaja ok.
  • motif design Tshirt tersebut sekurang-kurangnya mempunyai ciri-ciri seorang CIKGU. buatlah macam mana pun.
  • design mestilah cantik, kemas, menarik dan kreatif.
  • apabila dah siap designkan sila email details anda kepada kami (cikgublogger@yahoo.com) dan tinggalkan komen di entry blog CIKGU BLOGGER. kalau anda rajin untuk buat entry, boleh buat dan bagitahu pihak kami.
  • tarikh tutup 5 MEI 2011. semua design akan di approve pada 6 MEI di blog ini. selepas itu, saya akan minta rakan-rakan lain untuk undi design yang terbaik. undian majoriti adalah dikira pemenang.



pesanan :
  • sebarang pertanyaan lanjut, sila rujuk cik mas (boleh tanya di facebook juga)
  • pemenang yang dipilih adalah seorang sahaja. hadiah berupa 1 helai T-shirt rasmi CIKGU BLOGGER dan wang saguhati yang lumayan. pasti berbaloi dengan usaha keras anda.
  • sebarkan maklumat tentang contest ini dengan membuat entry atau post di wall FB. supaya rakan-rakan anda yang lain boleh join sama. terima kasih.

5 anak murid kena cubit:

Cikgu Fikri on 5:49 AM, March 25, 2011 said... BALAS

KAK, nanti fiq letak kat blog fiq..
er, kalau fiq nak masuk boleh tak?
huhhhuhu..
anyway, yang 6.mac tu akak terlepas pndg utk tukar kpd 6.mei..huhuhh
:)

Khai artzfar on 7:03 AM, March 25, 2011 said... BALAS

cik mas kalau bkan golongan pnddikan join contest ni boleh ker?

♥..cik_mas..♥ on 9:54 PM, March 25, 2011 said... BALAS

@Cikgu Fikri

boleh masuk fiq.. yg bukan kos education pun leh join :)

♥..cik_mas..♥ on 9:54 PM, March 25, 2011 said... BALAS

@Khai artzfar
yg bukan kos education pun leh join :)

Muhammad Burn on 5:24 AM, March 28, 2011 said... BALAS

alamak, lain macam plak. sy sambil baca suka bold pkataan... x best plak tak leh boldkan...

macam best je... nak join boleh??

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas