Friday, December 31, 2010

LAPTOP ACER ASPIRE 5050 RM500




Price: RM 500 PALING MURAH DAH NI

laptop ni memang superb, semua ok kecuali kipas (bunyi kuat) dan spaeker (x berapa jelas) ada masalah skit...
(kalau betulkan tak sampai RM150),
(kalo pasang external speaker still ok lagi)
main game mamang best...(AMD TURION+GRAPHIC BY ATI)

dah balut dgn sticker (elak dari calar)..memang cantik
owner perempuan.. mmg jaga elok!
tak pernah jatuh langsung!

sesuai untuk dijadikan spear part, ataupun student nak pakai bawak g kelas, nak bagi anak belajar kenal laptop pon boleh...xde hal..laptop masih bagus
(mother board ok, kalo beli baru dah bape ratus plak)

hard disk 80g
1g ram DDR2 (DDR2 dah mahal skg)
pakai window 7 dan vista tak ada masalah

for serius buyer only!
sms tak di layan...call sahaja...013-9942497

7 anak murid kena cubit:

.: iEyLa :. on 10:42 PM, December 31, 2010 said... BALAS

erm..jap nk tnye org yg nk beli tu...
agak2 nego smpai bape ek cik mas??hehe

♥..cik_mas..♥ on 10:57 PM, December 31, 2010 said... BALAS

@.: iEyLa :.

rm600 yang...boleh?

.: iEyLa :. on 12:34 AM, January 01, 2011 said... BALAS

rm600??erm..nnt nk tnye org tu dlu ek..
xpe..no da amik..t sy call k...thanx kak..

♥..cik_mas..♥ on 4:51 AM, January 01, 2011 said... BALAS

@.: iEyLa :.

rm500 nak tak?

CIK TOM on 12:41 AM, January 02, 2011 said... BALAS

wah cntk giler laptop ni..cik tom tgk un berkenan :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on 3:54 AM, January 02, 2011 said... BALAS

selamat tahun baru

ijatnuar87 on 10:11 AM, January 02, 2011 said... BALAS

awk jual laptop ker nih?bagus btol...rega pom murah tu,hehehe

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas