Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas






lama juga rasanya tak join contest dari mana-mana blogger..
kali ni nampak orang lain duk berderet-deret pegi post pasal kontes ni...
apa lagi..lari-lari anak cik mas pegi jenguk blog penganjur....
penganjur adalag HANA dan FYZA...
ok...mari kita MULA kann....


SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

bagi contest ni cik mas nak tag :


cik mas kata : kemas ke blog cik mas ni?? =.=


4 anak murid kena cubit:

Lisa on 8:36 PM, December 17, 2010 said... BALAS

Wahhh, ramai tag Lisa wat contest nih! Tapi blog Lisa cam tak kemas je. Pheewwww!

Btw, GOODLUCK OKEYHHH! Pasti Cik Mas menang punyehhh!

♥..cik_mas..♥ on 3:55 AM, December 18, 2010 said... BALAS

@Lisa

kalo rajin buat la ye lisa :)

Cik Diana on 7:02 AM, December 18, 2010 said... BALAS

cik mas Oooo cik mas..
thanks 4 the tag.. hehe..
blOg cik mas mmg kemas lah.. ;)

~cik manis~ on 8:43 AM, December 19, 2010 said... BALAS

adoittt. blog terkmas ni yg malu ni. haha. blog sdri bersepah sepah. habuk lekat byk sungguh :P

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas