Monday, December 6, 2010

pengumuman kepada peserta GA cikmas!

assalamualaikum...

sila semak nama anda ada atau tidak dalam senarai GA from cikmas di sticky entry tuh..kalo tak de..tinggalkan komen....bgtau link anda yg anda dah join..hadiah utk GA dah satle..cikmas tinggal nak pos sahaja...harap-harap malam ni dapat cikmas buat keputusan terbaik..harap juga anda terima dengan redha..penilaian di buat oleh cik mas sendiri..maaf ada silap & khilaf sepanjang GA ini...sekian...

kata cikmas : pengumuman GA jam 10 pagi esok..tggu!

4 anak murid kena cubit:

.cik yaya. on 10:33 PM, December 06, 2010 said... BALAS

hehe..goodluck to me!

tomatokering :) on 11:10 PM, December 06, 2010 said... BALAS

nak bisik2 nie..hi
tak sabarnye.. hop menang..huk ;)

PinQib on 11:44 PM, December 06, 2010 said... BALAS

good luck to all pesertaaaaaaaaa



Interesting facts about JAPAN!
Main GULI dalam telinga

haszuraidah ishak on 4:22 AM, December 07, 2010 said... BALAS

cik mas, kat atas tu hanya link blog saya je.. ni link full..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/1st-ga-from-cik-mas.html

thanks..

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas