Thursday, December 23, 2010

kalau dulu aku tabik spring kat IRINE NADIA..skg ni aku memang tabik berspring2 dekat CIK EPAL!!


tu dia ayat....memang berani tahap dewa naga terbang pakai kepak, mulut penuh api....
[nak mati guna nama ARTIS dua orang tuh!]


haha....dulu awal blogging memang aku tahap maksima plus optima minat giler kat IRINE NADIA MARCELLO.... [nah! nama beliau penuh lagi, tak tapis-tapis dah]...

kalau sekarang..[berubah angin monsun tropika plak]...memang aku respect plus teruja dengan sorang lagi blogger gonjeng ni...CIK EPAL....bukan minat pada rupanya...[hakikat memang dia comel]..



aku memang suka gaya penulisan minah sorang ni..memang sempoi..memang bersahaja..dekat di hati pembaca...kalo korang baca blog dia memang sure habis ibarat korang macam duk tengah berbual plus dialog face tu face dengan beliau...

cuba tanya tengok siapa yang tak kenal CIK EPAL??
cuba tanya tengok sapa tak suka pipi tembam CIK EPAL??
cuba tanya tengok sapa tak suka blogger otai macam CIK EPAL??

ha....tengok..tengok...semua angkat tangan macam saya [ikot watak penari kebudayaan dlm cerita hantu kak limah]....memang semua kenal....kan? ...kan..?


10 perkara cik mas tertarik dengan CIK EPAL :
  • ada style dress up tersendiri
  • comel pipi gebu, putih melepak
  • otai plus tak cover ayu
  • jujur dan telus plus lagi suci...erk??
  • gaya penulisan bersahaja dan dekat di hati pembaca
  • suka ayat trademark die "kau adooo???....nan adoooo..."
  • entry mantop-mantop dan bermakna
  • belani mati punya olang [ayat apek jual sayor]
  • tak kurus tak gemok...[tetibe]
  • tak sombong + mesra = ceria

BILA LA AGAKNYE AMBE DAPAT JUMPA CIK EPAL NI?? =.=

cik mas kata : walaupon si anon mangkok hayun tu asek keje nak down kan ko! aku plak memang makin sayang kat ko la cik epal..jangan risau!!! nyiahahaha....


22 anak murid kena cubit:

Cikgu Fikri on 8:50 PM, December 23, 2010 said... BALAS

wah..peminat tegar cik epal lah ni ae?
huhuhhhu :)

♥..cik_mas..♥ on 8:55 PM, December 23, 2010 said... BALAS

@Cikgu Fikri

MEMANG TEGAR YG AMAT....!!! :)

fATia on 9:21 PM, December 23, 2010 said... BALAS

tau xp.. best gyle dia.. lagi satu blog ain zulaikha...

nora on 10:21 PM, December 23, 2010 said... BALAS

conferm cik epal nangis pas baca ni

Ayna Tan on 10:44 PM, December 23, 2010 said... BALAS

ayna pun suka ke blog cik epal..
dye ade imej sendiri..
^_^

NORSHYLA MOHD NOR on 11:29 PM, December 23, 2010 said... BALAS

cik epal punya blog best gak baca tapi tk leh lawan blog kak aitn lagi kot heheh....
kitew suke cik epal and kat atin liyana asri
^_____^

*mintak-mintak dorang tak bersara dlm dunia blogger ni heeee ;=)

ahsfantasy24 on 12:32 AM, December 24, 2010 said... BALAS

dr 2thun lpas mmg suka cik epal,
slumber abeh, entry die mnarik2~

^^m

Pinky Pixie on 1:49 AM, December 24, 2010 said... BALAS

kami syg cik epal. wuhuu!

♥..cik_mas..♥ on 1:55 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@fATia

ain zalikha ok gak..tp jarang g sane..hukhuk

♥..cik_mas..♥ on 1:56 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@nora

hahaha..nanges la sgt.... :P

♥..cik_mas..♥ on 1:56 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@Ayna Tan

yup..mmg x hipokrit beliau itu....

♥..cik_mas..♥ on 1:57 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@NORSHYLA MOHD NOR

lain org lain idola nye ye tak? :)

♥..cik_mas..♥ on 1:58 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@ahsfantasy24

ooo...yeke...x tau plak..

♥..cik_mas..♥ on 1:58 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@Pinky Pixie

hehehe....syg cik pinky pixy gak.. :)

tomatokering :) on 2:01 AM, December 24, 2010 said... BALAS

hoho sukak sama cik epal jugak :D

cik EPAL on 4:11 AM, December 24, 2010 said... BALAS

perghhh terharu mak noks. thanks 4 this entry. really appreciate it =)

Cikgu Fikri on 4:23 AM, December 24, 2010 said... BALAS

kak,
cmner akak wat part yg mula2 akak tulis:


ader mcm les ker?

siap ader muka akak n tulisan yg comel..
cmner ek?
huuhuhu

ijatnuar87 on 5:00 AM, December 24, 2010 said... BALAS

hehehe...sma la
folow gak blog nih...baca gak,tp jarang komen la...sbb xtau nak komen aper,hehehe

♥..cik_mas..♥ on 6:50 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@cik EPAL

haiyak!! akhirnya cik epal balas gak komen..syg kamu !! :)

♥..cik_mas..♥ on 6:51 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@Cikgu Fikri

fikri..akk buat pakai adobe...tindih2 je bnda 2.. :)

♥..cik_mas..♥ on 6:51 AM, December 24, 2010 said... BALAS

@ijatnuar87

cik mas jarang komen gak..tp suka baca.. :)

Cikgu Fikri on 9:41 PM, December 24, 2010 said... BALAS

kak, jom kita menggedik wat gathering tk rumah kedua cik epal..
mid valley...
kot kot dia bole dtg sbg tetamu jemputan ker?
muaaahhahahahah :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas