Thursday, December 23, 2010

MP3 MICKEY MOUSE DARI KAWAII GADGET!!

salam petang...
tengah-tengah tidur dalam pukul 2 petang tadi, parcel dari KAWAII GADGET pun sampai...terloncat-loncat cik mas....nyiahaha....bungkusan tu pakai pembalut kartun korea...comel giler..tp cik mas tak sempat amik gambar...dapat-dapat parcel terus bukak...=.=
memang excited giler sebab cik mas ada beli MP3 mickey mouse...mintak color pink!!






gini lah rupanya....tapi yang ni dalam blog MUMMY PINKY...yg cik mas dapat bukan pink terang tu...cik mas dapat pink ayu...tgk bawah ni...


[gambor tak jelas sebab bukan pakai DSLR ok!!]



suka sangat-sangat...sebenarnya cik mas pernah beli mp3 sony before ni...tp rosak dah...so cik mas beli je yg ni...4G RM130 (pekej 1)...ok la kan...boleh buat geli-geli dalam bas nanti..hakhak....^.^

sebenarnya ada dua pekej....cik mas beli yang pekej 1 sebab pekej 2 tak ada color pink...=.=
dan kat bawah ni ada perbezaan antara pekej 1 dengan pekej 2....



apa-apapun..thanks MUMMY PINKY!!!
siapa-siapa nak beli buat geli-geli guna MP3 ni boleh la g blog KAWAII GADGET ye... teehehehe...



[mencapub jap...nyiahaha]


cik mas kata : ni hadiah untuk pembukaan tahun baru 2011..senang cerita penghargaan pada diri...semoga dengan adanya mp3 comel ni dapat teman cik mas dikala kesedihan dan keseorangan di IPG KB nanti...


3 anak murid kena cubit:

Bo0lat's Heart on 5:22 AM, December 23, 2010 said... BALAS

Aaaaawwww!!
Kawaii ne!
geram nye..
Mau jgk tp ade ag MP3 Sony tue..
sad2 =(

♥..cik_mas..♥ on 5:48 AM, December 23, 2010 said... BALAS

@Bo0lat's Heart

ala wawa...xpe..... beli je buat geli2...haha...:)

Aida Zafirah on 6:47 AM, December 23, 2010 said... BALAS

comel lah...kaler pink gitu...i liiiikeeee...:)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas