Monday, December 27, 2010

TAWARAN BIASISWA PERGURUAN PERSEKUTUAN PROGRAM IJAZAH PERTAMA (PENDIDIKAN) DI INSTITUSI PENGAJIAN TINGGI AWAM (IPTA)

sedang blog walking tadi ternampak iklan ni...bagus juga ada blog..tersebar maklumat dengan cepat dan berkesan...terimas juga kepada rakan blogger yg peka perkara ni... MIELA TAHRIL
syarat-syarat tak keluar lagi...cuma korang kena peka lah..jangan terlepas peluang ni !!





cik mas kata : kerajaan dah nak sama tarafkan IPG dengan IPTA/IPTS...

4 anak murid kena cubit:

Miela Tahril on 4:47 AM, December 27, 2010 said... BALAS

sama2 cikgu :).... korang best lah dapat elaun...takpe2 rezeki msg2 :)

mizz_aainaa on 5:42 AM, December 27, 2010 said... BALAS

aikk.. sudah ada balik?
harituh tak ada..
huhu..
dah tahun ketiga..
tak tahulah boleh apply ka tak..

Syada on 8:00 PM, December 29, 2010 said... BALAS

salam.. sy berminat dengan entry ni...

"Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) mempelawa calon-calon di bawah Program Ijazah Pertama (Pendidikan) di IPTA untuk mendapat Biasiswa Perguruan Persekutuan anjuran KPM."

kita ipg boleh joen ke?? bkn die kata untuk ipta ke???

maklum balas di http://cikgu-syada.blogspot.com/

♥..cik_mas..♥ on 8:55 PM, December 29, 2010 said... BALAS

@Syada

dear...kan terang2 kata utk IPT...IPG kan dah dpt elaun syanag :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas