Wednesday, December 29, 2010

mental aku dengan manusia sorang ni..demand giler!!

kalo korang nak tau la kan...aku memang tengah emosi ni...mental !!
menyirap air sirap dengan sorang manusia ni...
aku tak tau la dia ni manusia jenis apa...demand nak mamp!

bukan nak aibkan..bukan nak marah sangat pon...
korang tau kan aku memang ade ambil tempahan header...
so sorang insan ni ada tempah header kat aku....
1 lagi beliau ni mintak aku adjustkan background n tamplate blog dia sekali....kira match terus lah..

so dengan baik hati aku pon buat lah...mintak itu ini..sabar la kan..nak layan cstmr..
lepas aku buat header yg dia nak 2...aku bg dia tgk...5 keping header aku buat kat dia ni, satu pon die tak nak tau tak!
dia kata aku tak pandai matching gambar dengan header..tulisan x sesuai..nak tulisan ni lah, itu lah....
background aku buat mcm dia nak lah kan...cari bagai nak rak dekat google...edit HTML code smpai tension aku mengadap code2 semua tu....sakit mata !!!

last skali dia pon agaknya rase mcm menyusahkan aku..dia kata terima kasih n buat payment lah...aku terima duit dia..
selang beberapa minggu..dia inbox aku balik...dia kata dia nak aku buat balik semua....
tukar segala inci bagai kat blog dia!!!
bengong! ingat keje aku nak hias blog dia je agaknya!

ok..situasi kat atas ni aku leh sabar lagi.....
yang paling tak sabar nya...dia keje dengan sorang kwn yg aku knl...kwn aku bgtau la dia ni jns x leh tgk org lebih dr dia....kwn aku kata lagi dia duk bsing psl blog dia sbb aku buat tak ikot kepuasan hati dia..aku dah buat header ko yg dulu dah 5 keping..cmpur yg baru 2 keping = 7 keping... banyak tau tak??? semua dia tak nak....
what de FRUIT hah!!! kau ingat kau bagus....??? muka cantik tapi mulut & hati mcm longkang apehal?

aku dah cakap awal2 aku bukan dah grafic designer ke....cekap bab2 adobe..aku hanya boleh tolong je....paham tak? aku leh tolong jek! tp macam melampau la pulak dia ni....sampai demand giler.....kalo ko nak ko g carik orang lain la der....haish..

skg ni....aku baru siapkan blog dia semua...aku rasa blog dia paling cntik la dr cstmr sebelum ni aku buat....itu pon duk bising lagi..bagi penampar sebijik baru hang kenai aku sapa....!!!

dah la..malas aku layan manusia mcm ni.....ingat..!! ko buat aku, Allah balas balik nanti.. kau paham tak manusia demand???!!!


6 anak murid kena cubit:

Bo0lat's Heart on 1:03 AM, December 30, 2010 said... BALAS

WTH!! Demand gler.. Sabo jer lar Cik Mas wey...
Aku x demand kan, baik ag..
Payment blom wat kihkihkih =P

♥..cik_mas..♥ on 2:23 AM, December 30, 2010 said... BALAS

@Bo0lat's Heart

haha..tau x pe..sabar lah nie :)

k-artz chasez on 5:22 AM, December 30, 2010 said... BALAS

melampau buat sifuku macam tu,,panas je tgok,tak reti bersyukur btol.,.sabr cik mas,..klu tau spe tu heih siap la

♥..cik_mas..♥ on 5:32 AM, December 30, 2010 said... BALAS

@k-artz chasez

nasib cik mas tak kejam sangat..nk p letak link blog dia...adoyai....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on 9:13 AM, December 30, 2010 said... BALAS

@♥..cik_mas..♥ : sbr ye cik mas...

Anonymous said... BALAS

I love masluvnerul.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas