Friday, December 17, 2010

cik mas sayang blogger Lisa Arissa...





assalamualaikum...
wah..entry tak berkisakan kisah percintaan ya..
mustahil juga nak ceritakan kisah cinta...sebab nama org yg cik mas sayang tu adalah dari kalangan kaum hawa...
ini hanya megisahkan satu perasaan yang tak akan cik mas dapat lenyapkan dari lubuk hati..
cik mas sangat tabik spring dengan kanak-kanak ribena ni...=.=
lisa arissa ni seorang remaja baru berusia 16 tahun...
tapi melalui penulisannya di blog membuatkan cik mas menghormatnya seperti lisa sebaya dengan blogger berusia lingkungan cik mas....
lisa ni juga kreatif orangnya...penyampaiannya dalam blog menarik..blog juga kemas..berwarna warni...memang sangat best dia ni...boleh la anda blogwalking..jenguk dia ye....
setiap kali update psl lisa...cik mas org pertama akan berlarian pergi baca setiap entry terbarunya....rasa memang setiap post 2 cik mas wajib komen..
tak percaya...leh tanya blogger sorg ni...LISA ARISSA...teeehehehe...=.=



Lisa Arissa dalam majalah REMAJA 15 Disember!



cover majalah REMAJA 15 DIS 2010

lisa juga dah glamour skrg...masuk remaja lagi tu kann..
cik mas memang sokong la lisa ni masuk remaja sbb dia memang sangat-sangat layak....
tabik spring kasi lisa! hihi.... =.=



lagi...lisa ade jugak buat entry psl cik mas...
cik mas ade join segmen yang lisa anjurkan..cik mas mendapat tempat dan beliau dah pon buat entry tuh...thanks lisa...=.=
SAYANG LISA LEBIH-LEBIH.... teehehe....
ok...itu sahaja...korang boleh la jenguk blog beliau tuh.... dialu-alukan....
dah...bubui!

4 anak murid kena cubit:

Lisa on 8:35 PM, December 17, 2010 said... BALAS

Cik Masssssssssssssss, wahahaha! terharu gituhhhhhh.

xmo wat camnih selalu tawww! Lisa segan camnihhh! ngahahaha.

btw, betOol cik mas selalu komen entri Lisa! Lisa sukaaaa. PLUS TERHARU sangat!

Cik Mas cikgu sekola ape ye? Mesti best anak murid Cik Mas nanti!

♥..cik_mas..♥ on 8:49 PM, December 17, 2010 said... BALAS

@Lisa

tak ngaja lagi pon...stdy lagi... :)
tggl setahun je...doakan cik mas ok.. :)

Lisa on 9:30 PM, December 17, 2010 said... BALAS

okeyhhh! nanti dah jadik cikgu jangan garang2 tawwww. ngahaha

♥..cik_mas..♥ on 9:52 PM, December 17, 2010 said... BALAS

@Lisa

baik cik lisa.. :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas