Thursday, December 16, 2010

nekad!! ..ade rezeki ada lah..tak ada nak buat macam mane??

[patut begini kah??]


hahaha...bapak panjang tajuk entry cik mas...
malas dah ni blogwalking and promote blog sendiri untuk Blog Baru Pilihan 2010
cukuplah gambar bear tu dah terbaring...adoyai...
mana tidak naik sakit tengkuk, sakit pinggang dan segala anggota yang boleh sakit lah kan...
cik mas menghadap laptop ni dari petang tadi...berhenti solat, makan dan mandi sahaja..
entah kemaruk apa cuti ni tak boleh nak berenggang dengan blog..
mati lah sem depan nak menghadap praktikum dan thesis..jawab nye GOOD BYE la blog ni...hehehe
jangan pulak korang rindu cik mas ye ?? *ayat bajet femes!*
ok terang-terangang lagi bersuluh..teruskan dengan motif tama entry tak bertujuan ini..
nak teruskan ape nye? memang nak bgtau cik mas nak tidur dah..
malas nak amik port pasal BPM lagi...
wuu...... (=.=)



[jangan pegang2, duduk renggang]


nasib baik gambar rapat-rapat dan duduk tak renggang tu teddy bear...
kalo tetibe gambar manusia...pengsan la cik mas kena kontroversi..huhu
sebelum tidur aktiviti utama adalah dengan mengingatkan segala kenangan manis dan pahit sepanjang hubungan cinta bersama encik boyfie...
sebelum tidur cik mas akan sedekahkan al fatihah keada en boyfie juga..
dan memaafkan segala kesilapan yang pernah dilakukan encik boyfie..*macam tak pernah buat salah pulak*
dengan harapan esok pagi kami akan lebih bahagia dari hari sebelumnya...
aktiviti ni bila cik mas tak letih la..biasanya kalo letih tak hengat ape dah.miahaha...


[refleksi diri]

perkara yang perlu di buat esok hari :
  • pergi bank kuarkan duit
  • pergi bandar muar beli tiket bas nak balik kota bharu
  • pos hadiah dan topup giveaway kepada pemenang
  • habis kan SEGMEN : SAYANG BLOGGER

[keletihan]

sudah sampai hujungnya...
kalau korang tengok bear tu..ibaratnya cik mas lah ya..
banyak misi perlu diselesaikan besok
jangan lupa undi cik mas...




selamat malam semua..
bubui..!!


p/s : jangan lupa korang download cerita playfullkiss tu..best ceritanya *kepada penggemar bear seperti cik mas* teehehe...

6 anak murid kena cubit:

Aqilah Nur on 8:19 AM, December 16, 2010 said... BALAS

kuarkan duit tu lbh2 sket ye. bawak ai makan kepci. hehehe

~cik manis~ on 8:20 AM, December 16, 2010 said... BALAS

busynye kakak manis yg sorg ni. rest2 jgn lupe oke. =)

YaNiEz on 9:01 AM, December 16, 2010 said... BALAS

kak mas!!!yanie ade award utk kak mas!!

http://arygirlzdacute.blogspot.com/2010/12/beautiful-blogger-award.html

Sepi tanpa mimpi on 4:06 PM, December 16, 2010 said... BALAS

semoga berjaya :)

Aida Zafirah on 4:11 PM, December 16, 2010 said... BALAS

alala sian dia...busy ek....

AesyaZealous on 3:55 AM, December 17, 2010 said... BALAS

yeay! tq cik mas!!

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas