Friday, December 10, 2010

kelapangan hari...

assalamualaikum...selamat malam kawan!!

[penat sungguh!]

aduhai...lepak! sakit sudah badan asyik sangat menghadap laptop..macam menyiapkan assignment pula..wah...ramai sungguh join SEGMEN : SAYANG BLOGGER!! terima kasih akan atas sokongan anda..cik mas hargai, cikmas juga buat yang terbaik untuk anda...sesiapa nak join silakan..kepada yang dah join, tp cikmas belum review lagi..harap bersabar ye..papehal cikmas inform anda...tarikh tutup 14 dis 2010..jemput kawan2 join skali..


[zaman kanak rebina dolu]

alahai...seronoknya jika dapat kerusi kuda..teringat zaman kanak2 + jiwa rebina zaman dolu..siap mintak mak beli kan 1..sambil terkinja-kinja hentak kaki nak kan kerusi kuda tuh..aahhh! kenangan sungguh itu!

[ dlm hatiku ada taman]

hati kembali berbunga..mana tidak..sekian lama tak dapat jumpa en boyfie...insyaALLAH esok kami keluar...rancangnya untuk celebrate birthday cikmas... tak harap pun, bersyukur mana yang ada...thanks en boyfie....


[berkelah]

harap juga satu hari nanti dapat juga bawa en boyfie join berkelah bersama keluarga cikmas..kami sekeluarga tak pernah miss untuk bercuti..siap kumpul duit keluarga..biar pun 2 hari sahaja..biarpun dekat pun, tempat chalet cari yang murah..tak ape, cikmas lagi suka..belajar hidup bersederhana..syukur..alhamdulillah..

sekian..selamat malam semua..

p/s : cik mas minta maaf kepada sesiapa yang join SEGMEN : SAYANG BLOGGER!! , jika cik mas belum buat review blog kamu..harap sabar ye..


3 anak murid kena cubit:

Cik Gallus Gallus on 9:25 AM, December 10, 2010 said... BALAS

ala..ala..semoge rancangan cikmas nak keluar dgn bf cikmas ok ;D

aisya on 10:22 AM, December 10, 2010 said... BALAS

gambar2 tu sume comel2..

=)

nasuha ahmad helmi on 8:26 PM, December 10, 2010 said... BALAS

singgah sini ye...saya pun student ipg jugak,kat k.lipis...=)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas