Thursday, December 23, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata


thanks kepada KHAZ sebab tag cik mas untuk join contest ni...

penganjur adalah SYAFIQ ROSLI

Syarat-syaratnya:

  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

gambar yang dipertaruhkan adalah gambar cik mas dalam wayang..pakai spec 3D...masa ni first time cik mas tengok cerita TRON 3D...jakun tahap gaban...bayangkan siap terkujat-kujat bila benda tu real macam nak termasuk dalam bijik mata...

ni gambarnya...


cik mas tag :



8 anak murid kena cubit:

Aizuddin Hanis on 4:18 AM, December 23, 2010 said... BALAS

huhuhuhu~~ xpandai ah...nak join contest..hehehe...xpe sy cube er...mksd jd follower 2..follower sape?

Cikgu Fikri on 4:19 AM, December 23, 2010 said... BALAS

wah..
ni lah spek yg akak pki smlm masa tgk tron ae?
huhuhuhuh..
dpt hall bper kak?
heehehe

tomatokering :) on 4:25 AM, December 23, 2010 said... BALAS

hoho ! tengs yea cik mas :) bakal di join :)

♥..cik_mas..♥ on 4:26 AM, December 23, 2010 said... BALAS

@Cikgu Fikri

ha ah spek tu lah..jakon kan..2 yg amik gmbt tu..hikhik...hall 7 kalo tak silap... :)

♥..cik_mas..♥ on 4:26 AM, December 23, 2010 said... BALAS

@Aizuddin Hanis

follower kepada syafiq rosli :)

Syafiq Rosli on 6:22 AM, December 23, 2010 said... BALAS

tuan tanah dtg..wah lain dari lain..hehe..all da best..nice poto

♥..cik_mas..♥ on 6:27 AM, December 23, 2010 said... BALAS

@Syafiq Rosli

ok...tq syafiq.. :)

Syafiq Rosli on 8:49 PM, December 29, 2010 said... BALAS

ok..betul dah link ni

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas