Wednesday, December 15, 2010

petang yang mendung..rindu sama dia

[tersadai melepaskan lelah]

petang ni cik mas tak ke mana-mana...
sebab cik mas menerima tempahan header lagi dari seorang blogger...
alhamdulillah..rezeki namanya tu....benda pon tak susah sangat...simple...
sekarang hujan turun renyai-renyai...
tapi cuaca sangat-sangat panas...
konfius juga...ingat nak keluar pegi pos hadiah GA untuk pemenang..
jawabnya memang bertangguh lagi....
kalau keluar juga mungkin cik mas akan kena sunburn *akibat panas terik*
boleh jadi basah kuyup...*g naik motor je sebab mudah lari dari kesibukan pekan*
maaf la kepada pemenang GA cik mas..belum dapat hadiah lagi...cian mereka..hukhuk..


[rindu sama dia]

petang-petang hujan begini memang elok tidur....
tapi sambil berangankan en boyfie...
susah betul nak jumpa beliau..
mungkin belum rezeki lagi..
cuti sekolah pula dah tinggal berapa hari je lagi..
nasib badan....
beliau pula berdebar-debar nak menunggu panggilan dari KPM untuk penempatan mengajar nanti..
harap-harap dapat lah dekat-dekat....


[naik semester 7]

untuk pengetahuan anda tahun depan adalah final year cik mas di IPG kota Bharu..
lamanya belajar di sana...bayangkan 5 tahun setengah..tinggal 1 tahun je ni...
lama betul rasanya..
memang kalo bertapa tu....dah berjanggut...ye tak?
harapan naik semester 7 dan 8 nanti cik mas dapat buat yang terbaik untk praktikum dan thesis...
doakan cik mas ya...

cik mas kata : ingat nak masukkan cerita korea PLAYFULL KISS nanti...siapa-siapa penggemar cerita korea boleh la tengok..


2 anak murid kena cubit:

babykristal on 12:35 AM, December 16, 2010 said... BALAS

saya suke cerita korea..best ke cter tuh..??

♥..cik_mas..♥ on 5:36 AM, December 16, 2010 said... BALAS

babykristal :

mungkin juga best sebab lebih kurang macam pincess hour.. :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas