Monday, December 20, 2010

GATHERING CIKGU BLOGGER!!!





assalamualaikum..

minta curi perhatian untuk semua IPG blogger dan pelajar mana-mana universiti yang menuntut di jurusan pendidikan (blogger juga)

ada satu pengumuman..!!

sebelum itu pengenalan kepada penganjur :
penampilan khas dan kerjasama 2 orang bakal guru iaitu cik mas dan cikgu fiq..

cik mas dari IPG kampus kota bharu..

cikgu fiq dari IPG kampus islam, Bangi..

selalu kita dengar dan lihat, ada blogeers lain buat gathering ikut negeri mcm bro JOE buat kan...

kali ni kami berdua (cik mas & cikgu fiq) dengan rasa berbesar hati hendak menyatakan hasrat dan cadangan untuk mengadakan GATHERING CIKGU BLOGGER!

peluang terbuka kepada semua blogger dari seluruh IPG di Malaysia....dan juga semua blogger universiti yang menutut di jurusan Pendidikan....

gathering ini bertujuan mengumpulkan bakal-bakal guru...saling berkenalan, kongsikan tips2 berbloging dan tambahkan ilmu untuk menjadi seorang pendidik cemerlang dan fleksibel....

jika anda berminat untuk mengikuti gathering ini..sila tinggalkan komen dan URL blog anda pada coment box entry ini....penyertaan di alu-alukan...
*ni untuk pastikan adakah penyertaan untuk gathering ni mendapat sambutan atau tidak*

segala maklumat tambahan seperti tempat dan masa gathering akan diberi tahu kemudian....ini baru survey sahaja....harap dapat sambutan...


UPDATE :

ANDA BOLEH JUGA JOIN GROUP DI FACEBOOK : GATHERING CIKGU BLOGGER


KALO ADE MASALAH UNTUK MASUK GROUP TU SILA ADD CIK MAS DI FB.NANTI CIK MAS APPROVE DAN TAG KAMU AS FRIEND DALAM GROUP TERSEBUT...


p/s : bersama memartabatkan profesion keguruan! sokong niat baik kami...
p/s/s : minta jasa baik anda sebarkan maklumat ini...thanks!


60 anak murid kena cubit:

Cikgu Fikri on 9:38 PM, December 20, 2010 said... BALAS

Cik MAS...
cEMerlang!!!!

♥..cik_mas..♥ on 9:46 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@Cikgu Fikri

hahaha..cemerlang lah sangat.. :)

ahsfantasy24 on 9:50 PM, December 20, 2010 said... BALAS

kne ade wakil stiap ipg nei kak
bru sng t nk cntax or smpaikan pape
info ^^

tmpat tu kne tgk yg pling ssuai,
yg sng orang nk g ^^,

.cik yaya. on 9:51 PM, December 20, 2010 said... BALAS

kena tgok tmpat n tarikh gak...hehe kalau ok yaya ok je..

♥..cik_mas..♥ on 9:55 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@ahsfantasy24

ini baru promosi....thnks bagi pendapat ye ayu..ayu kalo ade kawan, minta sebarkan maklumat ni ye..sambil2 bw 2...bgtau skali..nak promote kat blog ayu pon boleh :)

cik ainisha on 10:06 PM, December 20, 2010 said... BALAS

seronok.... rse nk ikot :)

FaraCuna on 10:11 PM, December 20, 2010 said... BALAS

wah wah wah...

gitchu plak ye..gathering cikgu cikgi

Bo0lat's Heart on 10:12 PM, December 20, 2010 said... BALAS

Mantap!! hahaha!!
t aku promote kt blog aku k...
Aku se ade follower aku bdk mktb..

IeQa aWr on 10:12 PM, December 20, 2010 said... BALAS

wah berminat jugak..
tengs cik mas..! =)

nurulakmal on 10:44 PM, December 20, 2010 said... BALAS

like :)

Cik Diana on 11:02 PM, December 20, 2010 said... BALAS

wah.. menarik.. cOngrat cik mas n cikgu fiq..
sgt berminat utk jOin if xde ape2 halangan..
ade latest infO cOngci lah yer cik mas Or cikgu fiq..

♥..cik_mas..♥ on 11:15 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@.cik yaya.

yaya..nanti ada pape cik mas bgtau semula.. :)

♥..cik_mas..♥ on 11:15 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@cik ainisha

sila kan utk join kami nanti :)

♥..cik_mas..♥ on 11:15 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@FaraCuna

giliran cikgu cikgi pulak.. :P

♥..cik_mas..♥ on 11:16 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@Bo0lat's Heart

wawa ..bukan setakat mantap..mantOOp!! meletop..hahhaa

♥..cik_mas..♥ on 11:16 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@nurulakmal

amboi..mcm like kat facebuk plak ek..hehe

♥..cik_mas..♥ on 11:17 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@Cik Diana

ok2..ade maklumat terbaru kitorang info.. :)

♥..cik_mas..♥ on 11:17 PM, December 20, 2010 said... BALAS

@IeQa aWr

welcome dear...hehhee

cikpepel on 11:35 PM, December 20, 2010 said... BALAS

ala..musti wat tengah2 kan... cikgu ni da la tercampak nun di pulau lagenda..

Kayun on 11:56 PM, December 20, 2010 said... BALAS

sya pn minat nk join jgak..hehe ^^

Cikgu Fikri on 12:02 AM, December 21, 2010 said... BALAS

cik mAS..
bdk2 ipg yg batch saya rmai gak yg berminat...
akak plak?

:Cikgu Akim: on 12:03 AM, December 21, 2010 said... BALAS

wahhhhhhhhh hebat2..mesti seronok...kalau time tu takde program saya on ja..bestnyeeeee

♥..cik_mas..♥ on 12:09 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@cikpepel

kalo ke KL mungkin tak de mslh kan..pakat dgn kwn2 ye :)

♥..cik_mas..♥ on 12:09 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@Kayun

bgs2..insyaAllah akan kuar tarikh dan masa yg sesuai.. :)

♥..cik_mas..♥ on 12:09 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@Cikgu Fikri

maktab akak pon ramai gak berminat ni.. :)

♥..cik_mas..♥ on 12:10 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@:Cikgu Akim:

akim..ok..nanti tarikh dan masa akan diberitahu..harap anda dapat join :)

cikja on 12:40 AM, December 21, 2010 said... BALAS

saya suke idea ini! hehe. suka sangat2 . harap2 ley joinn =)

k-artz chasez on 1:11 AM, December 21, 2010 said... BALAS

wah bagus2 cik mas...nanti boleh ajak kawan-kawan yang amik sama koz masuk sekali

normizarifah on 1:24 AM, December 21, 2010 said... BALAS

terbaeek.....suke sangat....nk jOin...
http://cadnomye.blogspot.com/

♥..cik_mas..♥ on 1:38 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@k-artz chasez

ok ajak tau :)

♥..cik_mas..♥ on 1:39 AM, December 21, 2010 said... BALAS

@normizarifah

dipersilakan.. :)

Pja Ismail on 2:01 AM, December 21, 2010 said... BALAS

silalah buatttt! =)
Okay, tiba-tiba teruja! hahaha

http://inipjaismail.blogspot.com/

mizz_aainaa on 2:16 AM, December 21, 2010 said... BALAS

beminat tuh berminatlah juga..
tp dpends pada tarikh ngn masa juga..

iszieylyanziy on 2:22 AM, December 21, 2010 said... BALAS

cam best,,nk join,,heehe

MuchuNadh on 3:52 AM, December 21, 2010 said... BALAS

syok nih....
xcted nak join if free nanti......
hidup ipg. hehehe
http://wwwnadieyaboogg.blogspot.com/

Cikgu Fikri on 4:47 AM, December 21, 2010 said... BALAS

cik mas...

nak wat survey ker?
ok...
bole2...huhuhhu :)
cik mas nak wat ae?

Cikgu Fikri on 4:48 AM, December 21, 2010 said... BALAS

kak, paper hal msg fiq ae..fiq dh bg num kt email akak..huhuhh :)

mira on 5:06 AM, December 21, 2010 said... BALAS

mau mau.
tapi i ni ala-ala prantau gitu.

dok semenanjung maktab kat srwk tu.
tulun wat event mase cuti pjg ye.

adrenalina on 5:53 AM, December 21, 2010 said... BALAS

kalau yang dh jadi cikgu tua mcm cik adrenalina nih mcm mana?nak ikot jugak lah.hahaha..kongsi ilmu

http://adrenalina8679.blogspot.com

Shag on 6:21 AM, December 21, 2010 said... BALAS

Wahh~ Baru ingat nak join. Tapi Shag bukan cikgu atau student education :P

iDa on 7:03 AM, December 21, 2010 said... BALAS

nk join gkkkk
http://idasayangkamu.blogspot.com

Qa on 7:12 AM, December 21, 2010 said... BALAS

woah!! iqa join!! sori baru tahu ni..=)

Cikgu Fikri on 8:47 AM, December 21, 2010 said... BALAS

kak..
tq tau..
hmm..
bler waktu free akak yg fiq bole msg?
hehee :)

ijatnuar87 on 10:02 AM, December 21, 2010 said... BALAS

urm...menarik gak nih..nak join gak la...tp tentukn la tempat & masa dengan elok2...& rancang awal2,sebab blh la korang spare duit elaun(ambe dah xdapat elaun kan)...

♥..cik_mas..♥ on 4:30 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@mira

kami ikot majoriti syg.. :)

♥..cik_mas..♥ on 4:31 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@adrenalina

boileh jugak..asalkan cikgu ada blog :)

♥..cik_mas..♥ on 4:32 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@Shag

ini gathering utk kali pertama...cik mas buat ni utk stdnt adu je...nanti lain kali insyaAllah baru kamu join ok :)

atas pendapat bersama di group FB :)
jgn kecil hati

♥..cik_mas..♥ on 4:32 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@iDa

boleh2..silakan.. :)

♥..cik_mas..♥ on 4:32 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@Qa

iqa...xde hal..join group kat fb skali ok :)

♥..cik_mas..♥ on 4:33 PM, December 21, 2010 said... BALAS

@ijatnuar87
betul2... :)

Cikgu Fikri on 7:51 PM, December 21, 2010 said... BALAS

kak,
kwn sy ntyer,
dia kater,
cmni:


fikri!!!!
kalau utk BLOG KELAS KITA tu, saper yg patut join?
adakah mereka2 yg PERNAH UPDATE blog kelas kita, atau SATU KELAS....
termasuk yg xder blog..
xfhm...


cmner ek kak mas?

Cik Tom on 1:01 AM, December 22, 2010 said... BALAS

wah menarik gathering ni..semua cikgu2..good luck ye!

Mohd Hilmi on 4:18 AM, December 22, 2010 said... BALAS

idea yang bagus ni, saya akan ketengahkan. saya salah seorang admin dalam page IPGM BLOGGERS.

salam perkenalan semua.

Hijau Apple Merah on 9:02 AM, December 22, 2010 said... BALAS

mcm mnarik..
sy cikgu universiti.. heheh

p/s: mugmerah.blogspot.com

KaLeD diDi on 11:03 AM, December 22, 2010 said... BALAS

soe . . .
p bru nmpak . . .
so lau da ksempatan nak join . . .
majulah guru untok blogging . . .
ni dari ipg penang . . .

ni blog saya . . .

http://lampoh09.blogspot.com/
PEACE!

♥..cik_mas..♥ on 7:03 PM, December 22, 2010 said... BALAS

@Cik Tom

thanks :)

♥..cik_mas..♥ on 7:04 PM, December 22, 2010 said... BALAS

@Mohd Hilmi

ok..akan berkerjasama.... tp gath ni melibatkan pljr u yg amik pendidikan juga ye

♥..cik_mas..♥ on 7:04 PM, December 22, 2010 said... BALAS

@Hijau Apple Merah

ok..jemput join ke FB group

♥..cik_mas..♥ on 7:05 PM, December 22, 2010 said... BALAS

@KaLeD diDi


ok..thnks..kalo ade pape mslh sila ke FB group ye :)

as on 1:47 AM, December 24, 2010 said... BALAS

cik mas !

amat2 menarik skali...as vote tuk putrajaya okey ! :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas