Monday, December 13, 2010

malacca trip 12 & 13 dis 2010

wah...ini betul2 berjalan...
balik umah lepas basuh baju & mandi...masing2 tersadai atas katil keletihan...
walaupon melaka je...tp sangat gembira...pegi berjalan dengan fmly..
family abang sulong je yang tak ada...tak dapat cuti..apa daya tiada rezeki kami berjumpa mereka..
harap-harap trip lepas ni akan dapat kami bersama-sama makan angin...

penat tahap gaban dah ni...esk nak ke johor bharu pula...pergi melawat abang sulong..
dengarnya anak gadis 2 orang kena chiken pox..kasihan mereka..
entah berapa hari di sana pon cik mas tak pasti....
alamat nye laptop cik mas memang tak berasap lah kan..
kalo bagi cik mas online..memang kekadang tuh tak pernah tutup berhari-hari..
sampai hangit dan berasap pon ada...kasihan laptop ni..menjadi mangsa deraan...aduhai...

minggu yang penuh busy...memang tak berkesempatan untuk menghadap blog...
maaf la KEPADA sesiapa : -
  • yang jenguk blog cik mas..
  • yang join SEGMEN : SAYANG BLOGGER!
  • yang belum lagi diberi hadiah Giveaway...
cik mas mohon maaf sebab bukan sengaja untuk melengah-lengahkan....harap faham ya...tunggu information dari cik mas k...roger..!!
ni ada beberapa gambar cik mas sepanjang berjalan di melaka..
kalo tak clear 2 maaf lah sebab pakai camera handphone je..bukan DSLR ok!! huhu
























ok..itu sahaja cik mas dapat upload gambar..tak banyak sangat pon amik gambar...sila abaikan wajah kusam dan berjerawat itu ok.... cik mas tak cantik...tp cik mas bersyukur dengana apa yang cik mas ada...

selamat malam semua...!!




4 anak murid kena cubit:

Bo0lat's Heart on 7:19 AM, December 13, 2010 said... BALAS

Busy x Melaka?? Ingt nk bwk sepupu kecik jln2.. Kalu busy mls lar plak rse.. G mne Mas?

Syafiq Rosli on 11:35 AM, December 13, 2010 said... BALAS

wah jalan sakan cik mas

~cik manis~ on 8:26 PM, December 13, 2010 said... BALAS

ptutla kak mas sonyapp je. hehe gi jnjlan rufe3 nye. nak itottt :p

hnahdy said... BALAS

ramai gak budak maktab p melaka ek..hehehe

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas