Monday, September 12, 2011

#Kenangan : Semalam bersama blogger Cheno dan Cikgu Blogger




Assalmualaikum. Rasanya tak terlambat lagi untuk aku perbaharui penulisan di blog ni. Ya, minggu lepas kalau tak silap hari Khamis or Jumaat, saya bersama Cik Diana (blogger) dan rakan-rakan sempat berumpa Cheno Zainordin. Kenal siapa Cheno? Tak kenal? Kesian korang.. Dia juga seorang blogger yang sangat dikenali, sangat comel dan banyak cakap, kamu tahu? Cheno ni datang dari Johor ke Kelantan untuk berjumpa kekasihnya, tapi mengambil peluang untuk jumpa rakan-rakan yang lain. Memang kebetulan kami pun ada area Kota Bharu ni, tu yan sempat sangat jumpa. Terima Kasih sebab datang ye Cheno. Lain kali datang sini roger awal-awal ok.












saya dan Cheno



Yang hadir :

Yang tak sebut nama maaf banyak-banyak tak jumpa link anda. Ok itu sahaja kali ini, Babai.



8 anak murid kena cubit:

rara pinkmafia on 8:16 PM, September 19, 2011 said... BALAS

cantek2 semua nya.best kan kalau gathering cm ni.

chegu abbas on 9:49 PM, September 19, 2011 said... BALAS

memmang best la weh.....

cik mas on 11:03 PM, September 19, 2011 said... BALAS

@rara pinkmafia

rara kalau rajin dtg la sini.. leh lepak ngn kami :)

cik mas on 11:03 PM, September 19, 2011 said... BALAS

@chegu abbas

tau x pe.. hang cepat2 kawen noo... :P

Cik Diana on 1:23 AM, September 20, 2011 said... BALAS

semOga masih berpeluang untuk buat gathering yg seterusnya.. ;)

Annerfyoes on 6:17 PM, September 20, 2011 said... BALAS

comel la cheno..hehe

Cheno Chenonet on 5:48 PM, October 18, 2011 said... BALAS

rase cam selebriti hollywood lak.hahaha xleh tahan ayat introooo. maceh cikmasss muahmuah! :))

Liza Razak on 6:47 AM, November 02, 2011 said... BALAS

suka sangat kalau dapat join gathering blogger ni :) best

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas