Friday, November 12, 2010

best friend forever!

salam...http://www.emocutez.com

kali ni cik mas nk knl kan sorg sahabat, rakan dan juga kawan...segala2nya tentangnya....bila cik mas gembira, dia ada...lagi2 bla waktu sedih....sgt2 berada di samping cik mas...kami jauh..jauh beribu2 kilometer..tp kami saling syg & merindui...cik mas juga tahu die juga ada kwn rapat lain..tp cik mas x kisah 2 semua..yg penting...cik mas hargai detik2 perkenalan bersama nya....cik mas bukan seorg kwn yg baik...tp cik mas akan cube wat yg terbaik dlm hubungan bersama nya...cik mas x pernah syg sgt2 kat seorg kwn sampai begini...terlalu syg sehingga x mampu untuk berpisah....ya Allah, teguhkanlah persahabatan antara kami....





:::: CIK IDA ::::

kisah bermula pd awal Jan 2001 di SMKA Segamat...cik mas mase 2 form 1..baru2 masuk skola asrama, mmg susah nk dpt kwn yg betul2 serasi dgn kita....tp lps seminggu berada di skola tersebut..hadir seorag insan..CIK IDA...kami berkawan rapat sampai lah cik mas form 3...form 4 cik mas pindah SMKA Maahad Muar..mase hari pindah..cik ida lah org yg paling sedih, sggup wat suprise dgn kwn2 lain..sedih sgt2 mase 2...cik mas tau kdg2 dia ketawa..kdg2 tgk muka mcm x da perasaan...tp di sebalik 2...cik mas knl dia...after cik mas pindah..dengar kwn2 lain bgtau yg cik ida x mcm dlu...sbb cik mas x da d sampingnya...biase nya kalo kita pindah skola hampir 2 tahun, kwn2 skola lame kita akan lost cntct....kwn2 lain mgkin lah, tp cik ida lain..tetap carik cik mas..berkawan, call, bg kad raya...bla cik ida tau bla cik mas cuti, mesti cik ida akan plan utk tidur kat umah n jmp cik mas...walaupon sekejap...tu paling terharu...family cik mas pon syg kan cik ida mcm anak sendiri.....dan smpai skrg juga kami tetap berkawan, saling menyayangi, saling merindui....dan persahabtan ini adalah utk selama2nya.....cik mas mgkin x kan jumpa kawan sebaik cik ida lagi.....

p/s : bila kita terlalu sygkan seseorg.. & kita tak mampu nk luahkan perkara di dlm ati kita......smpai kelu lidah nk berhadapan dengan nya..tak kira walaubagaimanapun cara kita meluahkannya...yg penting yg tersirat itu tetap smpai kepada org yg kita syg....mish u so much CIK IDA!! sy sgt2 sygkan kamoo.!!http://www.emocutez.com


2 anak murid kena cubit:

PinQib on 7:51 AM, November 13, 2010 said... BALAS

lawa gak kawan awak ni.. ^^

♥..permysuri_hati..♥ on 9:33 PM, November 13, 2010 said... BALAS

yup....mmg lawa...comel.. :)

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas