Monday, November 22, 2010

Cik Alynn's Chenta Alto Saxophone First Giveaway..!!



sape2 nk join KLIK SINI

sempena menyambut ulang tahun pertama persahabatan dengan Cik Nadya Godang, Alynn decide nak buat satu giveaway untuk semua bloggers yang berminat untuk menyertai.

tujuannya adalah untuk bersama-sama berkongsi kegembiraan kami berdua menyambut ulang tahun perkenalan kami yang pertama pada 11 Januari tahun hadapan.
Alynn siyes sayangkan dia lebih. dia lah jiwa daku:)

terms and condition dia tak berat pun uols

1) cuma menjadi followers blog ai yang putih gebu ini.
2) then, buat satu entry ucapan tahniah yg kreatif untuk kami berdua (Alynn & Nadia)*ikut citarasa uols*
3) letak juga gambar ini di side bar uols dan link terus ke entry ini okyh.
4) then, kirimkan link entry giveaway uols kat comment box entry ini.
5) harap uols tag giveaway ni juga untuk rakan² uols yang disayangi.
6) ai tak paksa uols join. ai cuma buat secara suka rela.
7) hadiah dia nanti ai dengan Nadia akan survey bersama bila kami berjumpa Disember nanti. then, ai akan show kat blog okyh.
8) 5 bloggers bertuah akan dipilih oleh kami berdua. tiada pilih kasih taw. hihi~
9) tarikh tutup penyertaan pada 11 Januari 2011 pada jam 12.00 a.m


hah! hambek kaw..byk bebeno dah cik mas join GA ...pas 2 smpai mls nk taip dh...copy paste je dr blog beliau ni hah..hehehe...*jangan marah haaa*...teehehehe...

ok...kita terus kan dgn ucapan kreatif..*xtau lah kreatif ke idak..muahaha*

chaakk!! baaa...~~ hehehe..MySpace hai Alynn..hai Nadia... salam perkenalan...nama sy mastura...pggil cik mas baik hati + ayu suda lah..*perasantan* MySpace ..cik mas nk ckp ni...nk ckp mekaceh sbb wat contest tomei2 ni...boring sgt2..x tau nk watpe..sbb cik mas baru prasan alynn ade invite cik mas kat 1 coment dlm blog cik mas..tbe2 bukak, terkejut beruk..MySpacekesian alynn, lmbt cik mas join...so cik mas baru jek join ni..ya ampun...MySpace..sempena 1st GA Alynn & Nadia..cik mas nk wish...hppy friendship day! *tetibe*MySpace..hehe...selamat ulangtahun persahabatan korg...korg same2 coonMySpace, same2 comei MySpace, same2 pakai spec MySpace, haaa...ape lagi ek yg same....ha! same2 gedik..MySpaceops! terlebih sudah! x marah kan? hehe....

MySpacesecara jujurnya, bila cik mas baca ayat2 yg alynn tuleh kat blog psl Nadia 2...cik mas terharu...cik mas tau msti korg berdua x sanggup berpisah kan...bila dh sygkan seseorg..msti kita nk tgk org 2 sentiasa bahgia...cik mas sebenarnya sebak juga, MySpace sbb prnah melalui perkara ni...cume bezanya cik mas x pnah wat GA psl annvrsy friendship kitorg lah..(tarikh kenal pon x hingat dah!)MySpace hehe... pape pon...tanak touching2 sgt...

cik mas nk ucapkan kat Alynn & Nadia :

  • semoga pershabatan korg berkekalan hingga ke akhir hayat..MySpace
  • jgn nakal2...jgn gado2..MySpace
  • jgn lupe kngn2 manis korg bersama...MySpace
  • jgn lupe buat 1 album tntg persahabatan korg..MySpace
  • jgn lupe slalu msj & tny khbr antra 1 sama lainMonkey
  • jaga diri..jaga gigi..jaga kesihatan..MySpace
  • kalo ade mslh & rahsia..kongsilah bersama antara korg ye..x baik pendam2...sekurang2nya kwn akan rase di hrgai...MySpace
  • nnti kalo kawen suh BFF ni jd pengapit..MySpace
  • jgn x pakai spec ble jumpe..tkt x knl...nnti kesian kwn tuh..menangis x knl die..MySpace

ok dah...2 jek kot...cik mas tag kwn blog terbaik cik mas ye...nusha, cik bulat & ennabanana...teehehe..siaplah korg!

ok...2 jek ek...papai Alynn & Nadia..jgn amik ati kalo cik mas ade silap kata....suke tgk kamu ber2 happy....MySpace

sape2 nk join KLIK SINI ok....papai....MySpace

5 anak murid kena cubit:

zmah on 5:58 AM, November 22, 2010 said... BALAS

Kalau ada ada ruang memang minat nak masuk tapi akak kena habiskan citer akak.

♥..cik_mas..♥ on 7:39 AM, November 22, 2010 said... BALAS

hehe.. xpe kak..nnti free masuk lah ye...lagi2 GA mas wat kat sticky entry.. :)

nusha on 9:54 PM, November 22, 2010 said... BALAS

cik mas,t kt join ea..tunggu tau..

♥..cik_mas..♥ on 4:44 AM, November 23, 2010 said... BALAS

ok dear... hehhee.. :)

Anonymous said... BALAS

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:).

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas