Saturday, November 20, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah!!


CIK MAS JOIN CONTEST LAGI!!! PENGANJUR ADALAH BEN ASHAARI


  1. Header BLOG BEN ASHAARI >>> DONE!!
  2. TAJUK : ' CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah!! >>> DONE!!
  3. Karangan korang mestilah tidak melebihi 100 patah perkataan ! Jika lebih dari itu secara automatik , terkeluar ... hehe ...
    • Korang boleh bagi apa jua hadiah yang korang nak bagi ..
    • Sila jelaskan kenapa dan mengapa korang bagi hadiah tu .. hehehe..
    • Pastikan hadiah tersebut mengikut logik akal dan kemampuan anda .. hehehe ..
    • Dari mana korang dapat duit tu untuk beli hadiah tu.. Sila bagitau yer ..
    • Letak gambar sekali arr... sila google.. pastikan korang tak curik gambar dari mana mana blog.. jika ada , berikan kredit .. boleh jadi isu 'perkauman' nanti ..
>>> DONE!!


ada DUA je benda yang sesuai bagi kat BEN ASHAARI nih...nak tau tak?? apa die?? hehehe..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


...panadol..

...mineral water..

tadaaaa..!! hehehe...inilah hadiah yg pling terbaik utk BEN ASHAARI...

dua bnda d atas x lah spesel sgt kan..tp pd cik mas bnd 2 lah yg plg penting yg perlu ada setiap hari terutama time bufday BEN ASHAARI..sbgai seorg pmpuan *khas kpd wife BEN ASHAARI* kne slalu lah menjaga kesihatan beliau supaya beliau dpt teruskan kehidupan dgn baik & bahagia tnpa serangan penyakit.teehheehhee......

kenapa bnd tu penting??
sbb air mineral adalah yg terbaik utk kesihatan kita....buang toksin dlm badan...cuci bunh pinggang, cntikkan kulit muka, hilangkan dahaga & jauhkan kita dr sebarang penyakit....padadol plak, pd cik mas adalah bnd yg kna slalu ada dlm beg or dlm kereta BEN ASHAARI...sbb nye kalo tetibe beliau sakit kepala, sakit perut, demam ataupun letih keje...leh la mkn panadol tuh....air mineral pon ada so x de mslh utk mkn pndol 2... lagi 1, dua bnd tu x perlukan modal yg byk & sng nk dpt kat mana2....murah jek kann.. ok...gmbr kat atas 2 cik mas carik kat google jek..

last skali just nk wish hppy besday kepada BEN ASHAARI..semoga bahagia di samping keluarga & isteri tercinta....papai... =)


11 anak murid kena cubit:

Hishyamuddin on 8:08 AM, November 20, 2010 said... BALAS

haaa..betol3..
beringat sebelum kena penyakit..

♥..permysuri_hati..♥ on 8:16 AM, November 20, 2010 said... BALAS

hishyamudin..taw x pe...hikhik...:)

Nia Dhani Nasir on 3:53 PM, November 20, 2010 said... BALAS

o...,ni memang is3 yg baik.

rabiatul on 4:12 PM, November 20, 2010 said... BALAS

g0od idea :)

♥..permysuri_hati..♥ on 4:32 PM, November 20, 2010 said... BALAS

yup...ni yg terbaik lah..hehehe.. :)

armouris on 6:48 PM, November 20, 2010 said... BALAS

info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin

♥..permysuri_hati..♥ on 6:56 PM, November 20, 2010 said... BALAS

armouris...thnks 4 ur info.. :)

Aisyah AR on 4:27 AM, November 21, 2010 said... BALAS

berguna time period pain nie!!!

♥..permysuri_hati..♥ on 4:40 AM, November 21, 2010 said... BALAS

mmg penting utk d bawa ke mana yang.. :)

wannurfazrini on 3:36 AM, November 27, 2010 said... BALAS

hahah tayah peg spital kan? hehe

Anonymous said... BALAS

Salam...
Jadikan Al-Quran sebagai kawan pertama.
Saya nak kongsi surah an-Nur ayat 31..
Konsi2 lah...
wasalam...

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas