Sunday, February 6, 2011

BLOG COMEL, CANTIK DAN KEMAS


Syarat-syarat penyertaan :
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

aku tag 5 orang blogger yang blognya comel, cantik dan kemas :

4 anak murid kena cubit:

Cik Diana on 7:33 AM, February 07, 2011 said... BALAS

thanks tag cik mas.. ;)
diana dh jOin cOntest nieyh..

p/s :: selamat berpraktikum.. ;)

Cikgu Fikri on 7:45 AM, February 07, 2011 said... BALAS

wah...
huhuhu...
segan lah plak nk masuk...
anyway,thx 4 the tag..
fiq yakin akak boleh menang blog paling comel..
huhuuhu :)

FIFIEY LYCHEE MARATION on 8:29 AM, February 07, 2011 said... BALAS

goodluck kak mas:)

k-artz chasez on 2:29 AM, February 08, 2011 said... BALAS

alahai cik mas tag saye untk contz ni..rse rndah sgt bnding yg lain.huhuhuhu pe pon mekacih sebb tag..insyaallah cik mas boleh mnang.aminnn

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas