Sunday, February 27, 2011

blouse cantik di Meteor Collection. anda mampu memilikinya

selamat datang ke meteor collection.

pada penulisan lepas aku buat promosi tentang blouse yang akan aku jual bersama rakan-rakan. dan disini aku ada sertakan gambar-gambar dan korang boleh pilih mana yang berkenan. kalau ada yang tak jelas dengan butiran blouse yang nak dibeli tu boleh tanya di facebook meteor et all, facebook cik mas, atau tinggalkan komen di entry ini atau email di meteoretall88@gmail.com

kualiti kain blouse ini sangat tebal, tidak mudah tekoyak, tidak panas dan tidak mudah turun warna selepas dibasuh. jika anda sebagai pembeli, saya jamin dengan kualiti pembelian anda, insyaAllah anda akan puas hati.



B01 : RM 38 (INCLUDE POSTAGE)
Bahu 14’, dada 32’, labuh 31.5’, pinggang 30’, punggung 42.5’




B 03 : RM 33 (include postage)
Bahu 15.5’, dada 34’, labuh 26.5’, pinggang 35’, punggung 38’



B 04 : RM 43 (INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 13’, dada 31’, labuh 31’, pinggang 27’, punggung 32’



B 06 : RM 43 ( INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 14.5’, dada 35’, labuh 35’, pinggang 36’, punggung 42’


B 07 : RM 43 (INCLUDE INNER+ POSTAGE)



B 08 : RM 43 ( INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 14’, dada 32’, labuh 35.5’, pinggang 30’(elastic), punggung 31’


B 09 : RM 43 (INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 14’, dada 33’, labuh 36’, pinggang 31’(elastic), punggung 38’



B 10 : RM 38 (INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 14.5’, dada 34’, labuh 29.5,’, pinggang 31’(elastic), punggung 36



B 11 : RM 38 (INCLUDE INNER + POSTAGE)
Bahu 14.5’, dada 34’, labuh 29.5’, pinggang 31’(elastic), punggung 36’



B 12 : RM 43 ( include inner + postage)
Bahu 15’, dada 37’, labuh 35’, pinggang 31’(elastic), punggung 41’


B 14 : RM 33 ( include postage)

==================================================================


contoh pemakaian blouse dari meteor collection

meteor collection : blouse kotak-kotak warna pink.




7 anak murid kena cubit:

Nur Hanani on 4:25 PM, February 27, 2011 said... BALAS

hmm,dah mula nak menceburkan diri dalam bisnes eh cikgu..Tahniah.Bagus tu..

Entri Terkini: Tudung D'Haja..

iszieylyanziy on 12:23 AM, February 28, 2011 said... BALAS

la yunk,,i da beli salah satu baju,,kt fb bju y last,ngee

♥..cik_mas..♥ on 12:29 AM, February 28, 2011 said... BALAS

@Nur Hanani

kongsi ngn kwn2... tak nak ke beli 1 ..hehehe :)

♥..cik_mas..♥ on 12:46 AM, February 28, 2011 said... BALAS

@iszieylyanziy

yeke.. tak pe.. its ok dear.. promote la kat kwn2.. :)

Cik Yana on 2:28 AM, February 28, 2011 said... BALAS

Wah! cantik-cantiknye.

♥..cik_mas..♥ on 6:22 AM, February 28, 2011 said... BALAS

@Cik Yana

beli lah 1... hehehe :)

aida4eva on 3:51 AM, March 01, 2011 said... BALAS

owh..ptt lah chantekk je cik mas pakai ari tu :)

dah update pasal gath ari tu :D

http://aida4eva.blogspot.com/2011/03/gambar-gambar-gathering-cikgu-part-0ne.html

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas