Thursday, February 24, 2011

GATHERING CIKGU BLOGGER KALI KE 2 AKAN DIADAKAN. JEMPUT DATANG!

ini sticky post, sila scroll ke bawah untuk baca entry terbaru.


assalamualaikum dan salam sejahtera. pihak kami menjemput semua bakal-bakal guru, guru yang sudah mengajar dan sesiapa yang terlibat dalam bidang perguruan untuk menyertai perjumpaan ini. anda dialu-alukan untuk memeriahkan gathering ini. pastikan anda seorang blogger. terima kasih.

GATHERING CIKGU BLOGGER akan diadakan pada :

TARIKH : 26 FEBRUARI 2011
TEMPAT : BERJAYA TIME SQUARE, KUALA LUMPUR
MASA : 10.30 AM - 4.30 PM



jika anda berminat untuk sertai sila inbox facebook admin : CIKMAS / BLOG CIKMAS
atau
boleh jawab invitation event dari group facebook : KAMI CIKGU BLOGGER
atau
tulis komen dibawah entry ini


p/s : kehadiran anda semua dialu-alukan. jangan risau jika anda newbie pon anda tetap juga digalakkan datang. jangan malu, jangan segan ok. kita nak saling kenal mengenali dan eratkan hubungan.

p/s/s :
perhatian kepada CO-ADMIN KAMI CIKGU BLOGGER. sila sebarkan maklumat gathering ini. anda perlu peka dan beritahu saya jika ada sebarang masalah atau maklumat terbaru. anda telah diberi tanggungjawab dan sila jalankan tanggungjawab sebaiknya. kerjasama anda sangat saya hargai.

27 anak murid kena cubit:

echah mashuri on 8:58 PM, February 11, 2011 said... BALAS

wahh..seronoknya berghatering^^

diana on 9:06 PM, February 11, 2011 said... BALAS

ini dasyat ni..
cikgu2 pun ada buat gathering..
syabas inspektor sahab!!
hehehh

kemei on 9:09 PM, February 11, 2011 said... BALAS

sy msh baru dlm dunia blog..
tumpang berbangga dengan semua blogger
harap satu hari..bila trun johor..blh involve sama2..:)

♥..cik_mas..♥ on 9:13 PM, February 11, 2011 said... BALAS

@echah mashuri

hehe... nak ikot.. jom! hehehe :P

Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri on 10:01 PM, February 11, 2011 said... BALAS

knp x wat mse cuti penggal je?

♥..cik_mas..♥ on 10:39 PM, February 11, 2011 said... BALAS

@Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri

en zairy dari cuti raya cina lagi gathering dah bertangguh. dlu lps raya cina nak buat semua org x de duit. elaun n PTPTN x masuk lagi. skg semua dah ada duit, baik buat jek. kang kalo buat tengah2 penggal duit habis pulak. ntah sampai bila pula bertangguhnya.....

hanani on 3:05 AM, February 12, 2011 said... BALAS

oh, ada gathering.Macamana nak join? saya pun cikgu gak. Boleh tambah kenalan cikgu dan tukar-tukar pendapat..

Entri Terkini: Lebuhraya Utara Selatan sebelum exit Tampin,Alor Gajah..

Cikgu Fikri on 6:33 AM, February 12, 2011 said... BALAS

kak mas...

tak jd ker buat 19hb?
uhhuuhuh..
insyaAllah klu sempat, fiq dtg...

Cikgu Fikri on 8:18 AM, February 12, 2011 said... BALAS

owh..yeker?
insyaAllah fiq sempat, fiq dtg..
ada main tukar2 hadiah tak?
gathgering kt tmpt bowling ae?

rizwan's sweetheart on 8:45 AM, February 12, 2011 said... BALAS

fda pon cikgu gak. tp cikgu swasta... boleh tak fda join gathering ni? anyway, fda add kamu & add url blog kamu dalam bloglist fda... boleh berteman yang mesra?

♥..cik_mas..♥ on 11:12 PM, February 12, 2011 said... BALAS

@rizwan's sweetheart

hai... org johor rupanya... cik mas org jhr juga. org ledang :)

boleh je nk join gathering 2... :) nnti kat fb kalo cik mas x accept bgtau kat inbox k.. :)

SYAFIQAH / S on 12:33 AM, February 13, 2011 said... BALAS

insyaAllah nanti sy join :)

shameel Iskandar on 6:41 AM, February 13, 2011 said... BALAS

Best jugak ni.

Cikgu Shameel

syamimi fatin on 7:55 AM, February 14, 2011 said... BALAS

waa, bestnya :D

emieysandra on 9:46 AM, February 14, 2011 said... BALAS

sedih-sedih.
T___T

aida4eva on 4:57 AM, February 17, 2011 said... BALAS

cik mas..comeilah header tu!! :) suka sgt..hehe ..aida ade update sal gath ni dalam blog aida..ni link :) http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/gathering-cikgu-cekgi-blogger-moh-kite.html

usya lah taw kalau ade masa..aida ade menti0n nama cik mas :)

♥..cik_mas..♥ on 9:00 AM, February 17, 2011 said... BALAS

@SYAFIQAH / S
join jgn x join :)

♥..cik_mas..♥ on 9:00 AM, February 17, 2011 said... BALAS

@shameel Iskandar

jom la memeriahkan gathering :)

♥..cik_mas..♥ on 9:01 AM, February 17, 2011 said... BALAS

@syamimi fatin

tau x pe syg... :)

♥..cik_mas..♥ on 9:01 AM, February 17, 2011 said... BALAS

@emieysandra

alaaa...cian korang.. x dpt g... :(

♥..cik_mas..♥ on 9:02 AM, February 17, 2011 said... BALAS

@aida4eva

alief yg makeoverkan blog akk.. :)
psl gathering tu thanks k syg... jgn lupa dtg :) ajak kwn2....

Bro Framestone on 5:59 PM, February 17, 2011 said... BALAS

macam menarik je.. kena sebar2kan jugak nie

sab on 7:52 PM, February 17, 2011 said... BALAS

ala..cikgu2 je ke? :((

♥..cik_mas..♥ on 12:46 AM, February 23, 2011 said... BALAS

@Bro Framestone

bro dah sebarkan dah.. tq :)

♥..cik_mas..♥ on 12:46 AM, February 23, 2011 said... BALAS

@sab

ye syg.. n ade bbrpa jmptn khas :)

mera zati M.z on 2:09 AM, February 24, 2011 said... BALAS

assalam, sy pun turut uar-uarkan pasal nih..

http://devilviernes.blogspot.com/2011/02/gcb-datang-lagi-ape-tu.html

kasi gegar GCB kali kedua :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on 11:43 PM, February 25, 2011 said... BALAS

salam
gembira nampak cikgu..anak murid tumpang heppi

 

dunia.ku.dunia.cikgu Copyright © 2010 Designed by CikMas